Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Paź 2015 Posty: 52 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Maj 04, 2016 20:33
Myślę ze Cię nie zaskocze, ale może poszukaj z BMW dostępność części większa. Czujni na aukcjach chodzą Nowe po 200zl a Używane 50zl ale bym polecał kupić używany tylko oryginal niż Nowy a byle jaki....
Z tymi używanymi to jest tak jak w powiedzeniu znajomego wulkanizatora, który nie miał nowych opon w danym rozmiarze: bierz Pan używane, dłużej Pan pojeździsz niż na nowych...
Co myślicie o tym, niby Rover tez jest w opisie ale na zdjęciu jest bez kabla, a ja mam z kablem:
Czujnik ebay
tyle że dodatkowo ma przewód dokładany o numerze YSB114000, nie trzeba go razem z nim kupować, wystarczy sam czujnik i zostawić swój przewód, jeśli mamy w aucie właśnie nowszy typ czujnika.
A Ty zapewne masz w swoim aucie czujnik starego typu zintegrowany z przewodem
Miałem problem z czujnikiem. Miałem dwa 'nowe' zamienniki. Na jednym w ogóle nie zapalił, a na drugim pojeździł tydzień, może dwa. Kupiłem używkę od AdaskoC i po problemie.
Polecam to samo.
Ja mam właśnie ten ze zintegrowanym przewodem. Doskonale wiem, że są dwa typy: z przewodem i bez. Więc nie do końca wiem mniej Częściej można trafić na te bez przewodu i wtedy trzeba rzeźbić... Te zamienniki to jakiej firmy kupowałeś? Jakieś markowe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum