Jak ten czujnik parktronika jest szansa "podciągnąć" pod to przytarcie to spokojnie rzeczoznawca powinien ponad 1000 policzyć
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Papier wodny i farecla i zostaną tylko ewentualne głębsze rysy które będziesz widzieć tylko ty bo wiesz gdzie A jak coś zostanie to pisak na to. A tak poza tematem to ładny kolor.
Dominoz i co kto był bliżej celu? jak by się odwołać to jeszcze by można urwać z 200 ale to już by było sporo pisania i czasu. Generalnie ugoda jest prawie zawsze na poziomie 60% tego co można wyrwać
MG TF 160 srebrny pocisk
Co do MTU. Kiedyś ciężarówka cofając na parkingu przywaliła mi w przód samochodu.
Przetarty zderzak, wgnieciona lekko maska, itd.
W kosztorysie napisali mi, że mam sobie pomalować połowę zderzaka (200 zł), a maska ma być naprawiona za 100 zł.
W sumie dostałem po oględzinach 660 zł, bo jeszcze był pas przedni lekko przesunięty.
MTU to niezłe cwaniaki i tyle.
A, że tu było dawno to nie odwoływałem się, ani nic.
Co do MTU. Kiedyś ciężarówka cofając na parkingu przywaliła mi w przód samochodu.
parking to było u ciebie kluczowe, kiedyś policja by nawet nie przyjechała.
Dominoz napisał/a:
MTU to niezłe cwaniaki i tyle.
sa w moim rankingu na 2 miejscu poi PZU znaczy najwięcej wyrwałem z PZU potem z MTU a najgorzej było z Hestią i z jakąś firma direct ale nie pamiętam jaką
Koenig napisał/a:
A nie załatwia się już teraz spraw u swojego ubezpieczyciela? Nie u sprawcy?
Tylko niektóre firmy to maja w umowie (PZU)
MG TF 160 srebrny pocisk
arleta90, malując pisaczkiem uważaj żeby za mocno nie rozpuścić brzegów rysy bo potem ciężko będzie to spolerować. Generalnie magiczny pisaczek działa na zasadzie miejscowego rozpuszczania lakieru. Jak się przesadzi to jest to dosyć widoczne.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum