Nie mam najmniejszego pojęcia o tym modelu więc moje podstawowe pytanie brzmi: jak bardzo głupi/szalony jest ten pomysł?
Pojeżdżę czy sypie się to jak choinka na Trzech Króli i czekają mnie wieczne naprawy? Nie ma to być samochód na lata, a jedynie zabawka na jakiś czas - całkowicie niesprzedawalne później czy może jednak ktoś ma szanse się tym zainteresować?
Nie ukrywam, że lubię stare i kwadratowe samochody bo są dla mnie symbolem prostoty i niezawodności, stąd też taki pomysł
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 09:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam 216 również w cabrio. Jestem na prawdę mega zadowolony, prowadzi się świetnie jazda bez dachu latem to niesamowita frajda, masz pewnosć ze bedziesz się wyróżniał bo nikt tak na prawde wgl nie wie o tym aucie. ja zczystym sumieniem polecam jeśli jest faktycznie zadbany
W ogłoszeniu jest podany, że to właśnie Hondowski silnik-D16A8
Niektórzy na forum mają zła oponie o nim.Ja moją 216 GTi bardzo dobrze wspominam.
Samo ogłoszenie wisi już od dłuższego czasu
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Masz tanie w utrzymaniu cabrio, z tanimi częściami i fajnym silnikiem...
Jak buda nie ma rdzy (nadkola, progi, drzwi) i do tego dach nie cieknie, to na pewno będziesz miał fajną bazę na fajnego klasyka na weekendy.
Jak chcesz zdrowy rozsadek, to bierz coupe, bo sobie i tak dach zdejmiesz
Pozdrawiam,
Vig
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Jeśli ogłoszenie pojawi się znów należałoby skontaktować się z odpowiednimi służbami.
Miejmy nadzieję że rzeczywiście coś się zmieniło i rover nie mógł być sprzedany.
http://web.archive.org/we...item=6281527475
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum