Wysłany: Wto Sie 16, 2016 16:20 Jawor R75 PKS 7K**
Pozdrowienia dla całej załogi zielonego Rovera 75 w sedanie który w ten sierpniowy długi weekend (13-14 sierpnia) buszował po ulicach Jawora/Dolnośląskie budząc zrozumiałą sensację wśród mieszkańców miasta
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 16, 2016 16:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sro Sie 17, 2016 09:37 ]
Hehe nawet jak był zaparkowany to sensację wzbudzał bo stał przy głównej drodze na Jelenią Górę na Placu wolności
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
ale ja z christopher7 nie mam problemu wpada jak trzeba i spot jest
MG TF 160 srebrny pocisk
[ Dodano: Sro Sie 17, 2016 09:37 ]
Hehe nawet jak był zaparkowany to sensację wzbudzał bo stał przy głównej drodze na Jelenią Górę na Placu wolności
Pewnie nawet w lokalnej gazecie ukazała się wzmianka o wypicowanej brytyjskiej furze zaparkowanej w centrum miasta wzbudzającej sensację wśród lokalnej ludności
Trzeba by faktycznie zrobić jakiś spocik w Jaworze... Tak z 20x Rover 75 to już byłoby coś.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nom, ja tam nawet z Jawora jednego z 75 znam z forum, już kiedyś z nim spota chciałem ustawić ale akurat na wakacjach był
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum