Powodzenia z jazda po zmroku w ciemnym lesie... Na światłach na równo ręce opadowywują, tym bardziej ze przerobienie przeslony to godzina roboty moze 90 minut
Dziękuję kochani za porady!
Poczekam uzbieram i kupie lampę oryginalną za 800 PLN...
Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 25, 2016 09:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a po co rozklejać lampę do przeróbki przesłony ????
jeśli masz starą lampę to wyciągnij z niej soczewkę od środka 3 śrubki na 8mm kluczyk. Wybierz lepsze lustro i poskładaj sobie wszystko do kupy i gotowe
Witam,
Rozglądam się za kompletem oryginalnych ksenonów do R75 i znalazłem coś takiego:
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDnmTom.html
Warto zaryzykować jeśli sprzedawca za 200 zł dołoży przetwornice? Da się jakoś wizualnie ocenić czy są europejskie?
Szczerze mówiąc lampy soczewkowe same w sobie mi się podobają, a do ksenonów nigdy nie byłem przekonany - może nawet bardziej by mi leżały ze zwykłymi halogenami. Mam tylko problem, czy to wersja europejska, bo sprzedawca nie jest pewien - da się to jakoś ocenić na odległość przed zakupem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum