Witam chciał bym zapytać czy ktoś posiada informacje na temat MG ZT z okolic białego stoku. Cena która jest podana mnie odrzuca na starcie, i trochę długo stoi na OLX... ale jeżeli jest sprawny technicznie i nie zgniły to czemu nie? Czy był by ktoś z tamtych okolic kto mógł by zobaczyć ten samochód i napisać co i jak...?
Wrzucam link;
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDgXNot.html
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 27, 2016 19:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jeszcze mam pytanie. Bo mamy opis Rovera 75 na co zwrócić uwagę itd. Kiedy chcemy kupić auto... czy dotyczy się to w 100% również MG-ka czy juz w ZT występowały inne uterki i w innych konfiguracjiach występowały wyposażenie czy np. Odczyt VIN-u itp.?
Jesz jeden ZT się pojawił w podobnej cenie na OTOMOTO. W Lublinie. Z tym ze jeszcze wczoraj kosztował 11k a teraz 7k Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś powiedział coś o tych Autach. Chce kupić takiego tylko bardzo nie chciał bym kolejnego składaka zaszpachlowanego...
[ Dodano: Sro Wrz 28, 2016 13:49 ]
Czy naprawdę żeby kupić porządnego ZT-ka trzeba dać 20k. Chciał bym przedlifta i przeznaczyć na niego 10k czy to jest wgl realne?
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Wrz 28, 2016 12:57
3_roverki napisał/a:
Jesz jeden ZT się pojawił w podobnej cenie na OTOMOTO. W Lublinie. Z tym ze jeszcze wczoraj kosztował 11k a teraz 7k Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś powiedział coś o tych Autach. Chce kupić takiego tylko bardzo nie chciał bym kolejnego składaka zaszpachlowanego...
[ Dodano: Sro Wrz 28, 2016 13:49 ]
Czy naprawdę żeby kupić porządnego ZT-ka trzeba dać 20k. Chciał bym przedlifta i przeznaczyć na niego 10k czy to jest wgl realne?
Zapomnij o ZT za 10 tys, przy ktorym nie bedzie trzeba wsadzic kilka kola na poczatek, albo w ciagu 3 miesiecy.
No dobra... tylko w kilka miesięcy mógł bym wsadzić w niego np. Na rozrząd albo jakieś problemy z elektryka (przełączniki czy takie pierdoly) oleje czy małe naprawy blacharskie. To systematycznie bym zbierał kasę i doprowadzał auto do ładu. Byle tylko odpalał bez problemu miał moc i jeździł codziennie bezpiecznie i komfortowo po 200km. Bez konieczności remontu silnika skrzyni biegów czy dospawywaniu połowy samochodu bo gnije... Miało być A6 C5 2.4 Q ale nie przemawia do mnie. Za nudne auto. I same szroty w moich okolicach. A MG raz ze ładniejszy, dwa młodszy i generalnie bardziej mnie zachęca. PS. Czy koszt eksploatowania zawiasu w MG to będzie max 1k za kompletna naprawdę czy może kurde kolo 3k?
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Wrz 28, 2016 13:34
3_roverki napisał/a:
A6 C5 2.4 Q
to wolne w wuj jest, mój klekot po chipsach to objeżdża a jest wolny jak ślimak
co do zawiasu - 1K? to nawet za zawias w 400 zapłacisz więcej (przykładowo tuleje PU do calego kosztują 800+)
bociannielot bez przesady w 1500 się zamknie nie robiąc jakichś mega zaje..stych wydziwów
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
proszę cię...... za 150 komplet na obie strony niemieckie dziś chyba wreszcie je zamontuję
MG TF 160 srebrny pocisk
bociannielot jestem ostatnim który lubi robić dwa razy i już wiele mitów zweryfikowałem szczególnie dotyczących Freela.
MG TF 160 srebrny pocisk
O proszę. Z tego co widzę to i zawias bez tragedii. Wiec może jednak za 10k da się kupić coś co pojeździ trochę... A myślałem o 2.4 i potem moda na 190+. Wtedy to się trochę zbiera. Jeździłem takim tylko nie Quattro.
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Wrz 28, 2016 19:17
dzelo23, to nie fart, to okazje A okazje zazwyczaj rozchodzą się wśród swoich
Te z allegro to zazwyczaj padliny. Fakt trafiają się i tam okazje czasami, ale nie stoją zbyt długo, bo są wyłapywane przez autohandle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum