Odkrecasz zderzak, pas przedni z lampami, wentylator, odginasz chlodnice klimy i wyciagasz chlodnice wody do gory nie pamietam czy nie trzeba obudowy wiatraka lekko nadlamac z jednej strony, ale to pikus
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Kurde Panowie pomiędzy fałkami jest płyn!!!!dziś go dojrzałem dlatego bo przy zdejmowaniu osłony zaczęło kapać mi na głowę i jednak jest .Świst przy dodawaniu gazu czyli uszczelka kolektora ?pewnie to ten płyn tak parował.Dojrzałem z góry od lewej strony...
Tez wali plyn miedzy glowice, moim zdaniem kup termostat + kolanko i rurke, do tego dwie uszczelki kolektora ssacego (zwroc uwage zeby mialy silikon do okola otworow) i wymiem wsio. jak sie do tego zabrac? SCiagasz czarny kolektor ssacy, potem aluminiowe runnery i jedziesz z koksem
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Słuchaj to nie lepiej jakos to zdiagnozować bo może sam wężyk strzelił bo auto normalnie sie nagrzewa kiedy na płyn więc termostat ok...uszczelki to do kolektora takie okrągłe czy jedna taka dużą?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum