Wysłany: Wto Mar 07, 2017 15:48 Rover 75 1.8 T Prośba o ocene
Witam,
poniewaz szukam Roverka w dalszym ciagu a na rynku nie ma nic interesujacego jesli chodzi o 45 to pomyslalem o 75. Czy ktorys z kolegow majacych wieksza stycznosc z nimi moglby rzucic okiem na to ogloszenie? Mozna cos zauwazyc na tych zdjeciach? Prosilbym o rade.
https://www.otomoto.pl/of...html#28e6c84c6a
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 15:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziekuje za odzew i rady. Oczywiscie lepiej byloby trafic jakis fajny 2.5 ale sami wiecie ze u nas ciezko z tym a do Holandii jechac w ciemno mi sie nie usmiecha
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pon Mar 13, 2017 07:52
bolcik napisał/a:
Dziekuje za odzew i rady. Oczywiscie lepiej byloby trafic jakis fajny 2.5 ale sami wiecie ze u nas ciezko z tym a do Holandii jechac w ciemno mi sie nie usmiecha
Z czym lepiej trafić na 2.5? Jak dla mnie oprócz dzwięku silnika i większej mocy, to nie widzę więcej plusów w 2.5 względem 1.8T.
Naprawa 1.8T jest bajecznie tania względem V6, a serwis bieżący taki jak np rozrząd, jest ponad 4 razy tańszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum