Wysłany: Czw Mar 30, 2017 12:57 [R75] podłoga pomocy
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam mam do was takie pytanie dzisiaj sprzątałem autko i zobaczyłem ze z tylu za kierowca jest troszkę mokro... Bardzo mnie to dziwi bo tylko w tym miejscu jest tak.. proszę was o pomoc bo trochę dziwna sytuacja.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2016 Posty: 170 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Mar 30, 2017 15:19
Kluczowe pytanie: masz szyberdach? W jakiej pozycji masz zazwyczwj postawione auto? Ja miałem ciągle auto ustawione tak, że woda spływała tylko odpływem kierowcy i jak się zatkał, to cała podłoga mokra.
Jak masz szyberdach i wode na podłodze to zajmij się tym szybkom Niedaleko tego miejsca zalania masz czujnjk uderzeń bocznych, ktory u mnie pływał i dlatego miałem błąd poduszek. Woda kapała przez słupek na moduł świateł i dziqły się dziwne rzeczy.
Zajmij się tym jak najszybciej, bo przy śrubach mi zardzewiała lekko podłoga
Jak masz pytania jak zdjąć całą podłogę to wal śmiało, jestem chwilkę po takim zabiegu także z chęcią pomogę
Zdejmij siedzisko kanapy, zdemontuj plastiki progowe i będziesz mógł odchylić wykładzinę, powinno się dać na tyle by zobaczyć co się tam dzieje.
Może po prostu coś sie tam rozlało ?
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum