Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Witam, chciałbym podłączyć ELM327 bezprzewodowy na Bluetooth, kiedyś zakupiłem Yanosik conect nie zadziałał i odesłałem, jeśli ktoś ma korzysta proszę o linka co by zakupić.
Ostatnio zmieniony przez qiver77 Sro Kwi 12, 2017 22:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 12, 2017 22:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nikt nigdy nie widział, ani nie słyszał o żadnym interfejsie diagnostycznym do Rovera 75. O żadnym. Na forum nie ma nawet jednego wątku na ten temat. Musisz sprzedać Rovera i kupić Passata. Przykro mi.
Nikt nigdy nie widział, ani nie słyszał o żadnym interfejsie diagnostycznym do Rovera 75. O żadnym. Na forum nie ma nawet jednego wątku na ten temat. Musisz sprzedać Rovera i kupić Passata. Przykro mi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum