Wysłany: Nie Cze 04, 2017 14:03 [R25] Rolowanie nadkoli
Witam mam pytanie rolował ktoś albo poszerzał nadkola w swoim Roverku albo MG ?
Mam zamiar w przyszłym tygodniu za to sie zabierać ale nie jestem pewien efektu.
Chociaż jakieś zdjęcia ( pod wszystkimi możliwymi frazami szukałem i nici ) .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 04, 2017 14:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Opony obecnie mam 205/45 lecz były na chwile 195/40 i troszke lepiej auto poszło z 1 cm w dół lecz nadal z nadkolami lekki problem
Z miską sie nie boję bo jest w miare wysoko , a i tak jeżdzę bardzo ostrożnie i dziurę każdą omijam.
Jak dla mnie wystarczająco wysoko
Obecnie tak wygląda i wcale nie widać ze jest obniżony poza brakiem "japy" , dlatego mnie to nie zadowala
Na tym skręciłem na maxa przód i jak widać opona do połowy w nadkolu co uniemożliwa skręt większy niż 30/ 40 stopni
Był plan żeby uciąć tak z 2/3 cm nadkola i wstawić poszerzenia ala "gruz e36" i wszystko ładnie wymalować by nie było widać , że są dokładane ale jednak to nie samochód do takich "tajuningów"
15" dla mnie za mało ale niestety musze sie pogodzić z myślą ze 16" będzie musiało wpaść .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum