Wysłany: Sro Cze 14, 2017 10:14 [R75] Silnik wentylatora
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam, mam spalony silnik wentylatora i pytanie : czy sam silnik z benzyny podejdzie do obudowy wentylatora z diesla? i jeszcze jedno , czytałem kiedyś ,że pasuje jakiś silnik z Voyagera , jeśli tak to z jakiego rocznika? (dużo tańsze)
Bardzo prosze o szybką odpowiedż , auto rozkopane ,a w sobotę pilny wyjazd
Np taki :http://allegro.pl/wentylator-chlodnicy-chrysler-voyager-3-0-91-95-i5461110474.html
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 14, 2017 10:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Cze 14, 2017 21:41
Sam silnik pasuje o ile ma tyle samo przewodow, z tego co słyszę niektórzy narzekają na silnik z vojagera bo niby nie daje rady, teoretycznie jest to uzasadnione bo jest mniejszy i dużo słabszy
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Sam silnik pasuje o ile ma tyle samo przewodow, z tego co słyszę niektórzy narzekają na silnik z vojagera bo niby nie daje rady, teoretycznie jest to uzasadnione bo jest mniejszy i dużo słabszy
No dzieki! , a silnik z benzyniaka R75 jest ten sam ?
alpacino jeśli szukasz wentylatora do zakupu to akurat mam do sprzedania 3 biegowy z benzyny V6 sprawny 100% działają wszystkie biegi, tylko muszę sprawdzić ile ma przewodów bo nawet nie wiem. Jeśli byś był zainteresowany to pisz na pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum