Witam wszystkich serdecznie. Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu swojej zrki. Nie musi to być wielce zadbany egzemplarz, wystarczy mi żeby był sprawny mechanicznie. Ostatnio natknąłem się na to ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta...D5-IDnlUfK.html Cenowo bardzo fajnie, ale na pierwszy rzut oka widać, że coś mu dolega z przedniej prawej strony. Pytałem właściciela o to i twierdzi, że puściło przy ruszaniu źle dokręcone koło, i stąd te ślady. Wydaje mi się, że o ile z karoserią nie byłoby problemu, to nie wiem jak sytuacja wygląda z zawieszeniem. Macie jakieś podpowiedzi na co zwracać uwagę jeśli chodzi o ten egzemplarz, i ogólnie jeśli chodzi o zrki? Co sądzicie o tym ogłoszeniu? Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 13, 2017 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ehh czyli jednak gruz, a miałem nadzieję, że jakaś okazja swoją drogą dziwię się, że tego zderzaka nie wymienił, na olx wisi w tym kolorze za 2 stówki. Prezentowałby się na pewno lepiej..
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 131 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Lip 13, 2017 21:02
Nic by się lepiej nie prezentował
Zobacz po zdjęciach na zewnątrz - każdy element uszkodzony a zarazem niespasowany z sąsiadującym (maska, drzwi kierowcy, klapa tył). Auto po mega przejściach. W środku pełna demolka i zużycie.
To się nadaje jako skarbona dla Roverowego misjonarza lub najzwyczajniej na części lub papiery.
Auta, które stoją za pół swojej ceny rynkowej są mocno podejrzane - tym bardziej takie za 1/4 tej ceny. To nie są okazje, to są trupy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum