Witam ponownie niestety brnę dalej w światła stopu. Pan od którego kupiłem moduł zadzwonił do mnie ze niestety nie ma takiego modułu już na stanie i zostałem z niczym . Obszukałem pół internetu i niestety takiego modułu nigdzie nie znalazłem . Niestety moje maleństwo pojechało do elektryka . Pan elektryk jednak obawiam się ze tematu nie ogarnie bo jak zacząłem mu tłumaczyć o pinach gdzie nie powinno być prądu był lekko zdziwiony . pozostało mi czekać co on wymodzi i w miedzy czasie szukać modułu. A możne ktoś ma albo wie ze ktoś ma taki moduł i chętnie by go odsprzedał
Witam. Własnie odebrałem mój skarb od elektryka i o dziwo pan elektryk staną na wysokości zadania okiełznał moduł i czujnik bo okazało się ze obie rzeczy miały usterkę. Wielkie dzięki za pomoc wszystkim a szczególnie koledze [SeniorA] dzięki niemu naprowadziłem elektryka na moduł a on zrobił resztę . No i nareszcie po problemie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum