Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 23:43
k-meal napisał/a:
wyjasnilem juz piterowi. nie chce mi sie tego kolejny raz tlumaczyc, ale zaszlo nieporozumienie. ban mial nie byc dla niego. w sumie to w ogole go mialo nie byc. niwazne.
To w końcu miał być ban czy go miało nie być zresztą ....
Ja z natury jestem podejrzliwy i dalej węszę konkurencję... ale.. może się mylę (oby)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 23:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w skrocie:
uzytkownik piotr napisal, ze nalezy rozpowszechniac informacje o nowym forum.
pozniej ktos odpisal, ze nalezy rozpowszechniac informacje o forum, ale nie TYM forum (nie tym nowym). caly zcas bylem przekonany, ze napisal to piter34. post usunalem i temat zablokowalem, bo uznalem, ze zaczyna schodzic na wzajemna przepychanke.
dzis piter34 zalozyl temat o powstaniu forum na roverki.pl. wkurzylem sie strasznie, ze najpierw szkaluje nowe forum, a pozniej robi sobie na nim reklame (dalej myslalem, z to on napisal tamtego posta). temat usunalem i zabanowalem pitera34.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum