Podepne sie pod temat bo mam pytanko. Przetarlo i mi rowniez i chcialbym to polutowac bo jedyne co mi dziala z tylnej wiazki to wycieraczka, tylko nie wiem czy moge uzyc zwyklych kabli ala glosnikowe czy musza byc w jakiejs specjalnej izolacji albo jakiegos konkretnego przekroju? I lutowac czy moze jakies kostki uskutecznic zamiast lutowania na stale? Z gory dzieki za pomoc.
Przekroje zbliżone do tych co są, ja dałem chyba 0,75mm^2 wszystkie poza tym od grzania szyby, tam grubsze. Żadne kostki nie wejdą, po prostu wytnij odcinek który jest w peszlu+ te 5-10cm marginesu z każdej strony i wstaw nowe przewody. Kiedy będziesz wyciągać starą wiązkę wpuść za nią jakiś sznurek, będzie łatwiej wciągnąć ją po naprawie, przynajmniej po stronie klapy, bo od strony nadwozia łatwo idzie bez tego.
Remigiusz napisał/a:
Jej w całości się nie da włożyć z powrotem
A we fabryce przy wkładaniu rozcinali każdą wiązkę i drutowali ją po przełożeniu przez otwory
Idzie wyjąć i włożyć ją w całości, rok temu regenerowałem swoją i nie miałem większych problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum