W sumie patrząc na samą nazwę to nawet pasuje: "Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna » Porady techniczne » Usterki i porady techniczne"
Brak powiadomienia to jest jakaś usterka.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Znamy problem.
Samo forum wysyła maile, ale te stoją w kolejce do wysłania na serwerze MaReKa. Postaramy się coś zaradzić.
Na razie najlepiej nie zmieniać sobie hasła ani adresu mail w profilu, bo wtedy następuje deaktywacja konta i wysłanie maila z nowym linkiem aktywacyjnym...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
No nie...
Podziwiam sprawność naszych moderatorów, czy jak to się na forach nazywa...
Poprzedni post (a może na forum to też się inaczej nazywa ) pisałem jeszcze do "Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna » Porady techniczne » Usterki i porady techniczne", a jak wcisnąłem "Wyślij", to poszedł już do "Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna » Sprawy organizacyjne i towarzyskie » Sprawy klubowe » Forum klubowe".
Gratuluje rewolucyjnej czujności!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dziełem przypadku jest także to, że w ferwoerze walki z forum, awariami łącz i serwerów jakie mnie dopadły w ostatnich dniach zapomnialem przedłużyć okresu domeny, która odgrywa kluczową rolę przy rosyłaniu maili itp. Niestety pełną moc działania uzyskamy dopiero po 24h od momentu kiedy umieszczam tego posta. Niektórzy jednak mogą nawet nie odczuć zmian.
Sorki za problemy, mam nadzieje że powoli będziemy je eliminowac
Pozdrawiam,
[ Dodano: Sro Kwi 04, 2007 11:48 am ]
Wyeliminowałem problem z niedostarczaną konrespondencją od forum.
Teraz wszystko powinno działać poprawnie.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum