Wysłany: Nie Kwi 07, 2019 07:23 Witam wszystkich serdecznie
Witam na forum ,przeglądam od jakiegoś miesiąca odkąd stałem się posiadaczem Rovera 45 2.0 iDT . Auto w fazie porządnego remontu.Kupiłem trochę zaniedbane .Szkoda się zrobiło wozu Kolega zastanawiał się czy nie oddać na złom
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 07, 2019 07:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak skończę prace nad autkiem to zamieszczę parę fotek z przebiegu napraw.Czeka mnie jeszcze wymiana tulei w tylnym zawieszeniu.Ogarnięcie termostatu,głośnej pracy silnika (szczególnie rano).I naprawa podsufitki.Wyciągał ktoś może podsufitkę w sedanie ? Wyjdzie bez wycinania szyby?
Dzięki Panowie.Będę wyciągać fotel kierowcy bo mam pourywane mocowania w podłodze,trzeba wyspawać nowe,wtedy wyciągnę podsufitkę ale to raczej będzie po świętach.Szykuje się do założenia tematu o moim roverku. Będa tam między innym foty z naprawy podłogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum