Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam.
Wymieniał ktoś uszczelniacz na wałku zdawczym manualnej skrzyni biegów? Chodzi mi o to, czy żeby go wymienić to trzeba rozbierać skrzynię czy można się do niego dostać od strony sprzęgła? Podejrzewam, że puszcze, bo co doleje oleju do skrzyni zaraz robi się plama pod samochodem i wyciek jest w okolicach sprzęgła. Posiadam manualną 5-cio stopniową skrzynię biegów w roverze 75 2.0 V6.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 16, 2019 16:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeszcze mam takie pytanie, czy w tych skrzyniach jest odpowietrznik, którym może lać się olej na sprzęgło? Bo wyjąłem uszczelniacz, ale był w bardzo dobrym stanie, oczywiście go wymieniam, ale jak już wyciągnę skrzynię to chciałbym wszystkie możliwe uszczelnianie i miejsca posprawdzać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum