Wysłany: Nie Maj 19, 2019 07:51 [MG-MGF]Pompowanie zawieszenia
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich klubowiczów pozdrawiam z Gór Sowich. Mam problem z moim MGF potrzebuję pomocy jeżeli ktoś z okolicy Dolnego Śląska mógł by mi pomóc napompować zawieszenie byłbym zobowiązany ,proszę o info dziękibardzo
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 19, 2019 07:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
płynu zużyłem może 200 ml. fotki wrzucę w późniejszym czasie , ale jeśli ktoś potrzebuje odpompowywać z okolic śląska( Orzesze) to chyba mogę pomóc płynu mi jeszcze trochę zostało , a potem najwyżej się zamówi to przyjdzie .
Dokladnie tyle wchodzilo na Fka mocno zglebionego.Mam troche plynu ale obiecalem Zbyszkowi jak w koncu znajde czas na wycieczke w Jego strony.Dzieki za zapowiedz fotek pompkj.Przyda sie tym ktorzy beda chcieli zbudowac.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
dawciu, Cześć Dawciu powiedz czy możesz mi pomóc mam ten sam problem siedzi zwłaszcza prawa strona podaj nr.telefonu zadzwonię dzięki bardzo .Pozdrawiam z Gór Sowich Zbyszek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum