Nie pasują,mierzyłem .
Rover ma długie ,mg zt ma ok 5cm krótsze(mierząc ze sprężynaok 50cm) wiec nawet go nie wlozysz do auta ,w polsce nie dostępne . tylko rimmerbros za ok 1200zl . pod tylna kanapa masz naklejke z opisem jakie masz sprezyny i amory ... beda pytac w sklepie o foto.
s-part moze ci zalatwic ale jak beda nie takie to nie ma zwrotu.
Kupilem parę używki za 300zl (kompletne) do swojego mega fart nie mialem wyjscia
[ Dodano: Sob Wrz 07, 2019 15:37 ]
nukedclx napisał/a:
Ou, sprawdze.
A to czym sie wlasciwie rozni rover 75 od zt w zawieszeniu?
zawiecha -30mm nizej,twarde sprężyny,inny stabilizator i lacznik,hamulce 325mm
325 tak ale w mg zt 260 , bo w zwykłych mg chyba takie nie siedziały. Ja mam u siebie sprężyny od mg zt ale amorki od rovera śmiga aż miło i trzyma się drogi ekstra
325 tak ale w mg zt 260 , bo w zwykłych mg chyba takie nie siedziały. Ja mam u siebie sprężyny od mg zt ale amorki od rovera śmiga aż miło i trzyma się drogi ekstra
Tu masz kolejne potwierdzenie
To ja mam ori 325mm(zt190) ,mniejszego kola niz 17" nie włożę.
Mialem wkładać od rovera bo do mg nie znalazłem amorkow .Zadowolony wyjelem kolumnę mg... wkładam rovera ..zonk ,nawet a wyjęta półosią nie złożysz zawieszenia,jest za dlugi
[ Dodano: Nie Wrz 08, 2019 09:29 ]
adam_26 napisał/a:
piotrpg napisał/a:
Nie pasują,mierzyłem .
Rover ma długie ,mg zt ma ok 5cm krótsze(mierząc ze sprężynaok 50cm) wiec nawet go nie wlozysz do auta
O czym ty mówisz
Luzujesz półoś ze zwrotnicy, luzujesz sworzeń wahacza ze zwrotnicy, wyjmujesz zwrotnice wymieniasz amora na zewnątrz i wszystko wchodzi patrz ile tam miejsca https://photos.app.goo.gl/qEbMEXMEUdh7bgxC9
sorki ale napisze to głupoty gadasz - miałem mg zt , padły włożyłem monroe z rovera długie jak diabli , weszły wystarczy zdjąć zwrotnice ze sworznia wkładasz górę , na ścisk dół i wbijasz.teraz mam znowu mg zt od adasko i się zgodzę wymiana 20 minut i po sprawie.A co do hamulców racja mój bład 190 ma 325 , zwracam honor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum