Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam, zakupiłem opony do mojego felka 235/70/16 A/T po założeniu na felgę i sprawdzeniu na samochodzie okazało się ze jeśli samochód opuszczę z podnośnika opona będzie haczyć o amortyzator. Pierwsza myśl jaka mnie naszła to założyć dystanse ale tu pojawia się problem z doborem odpowiednich żeby koło nie wystawało poza szerokość nadkola. Przechodząc do konkretów, może ktoś montował kiedyś dystanse do freelandera i doradzi jaka szerokość dopasować. Z góry dziękuje za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 23, 2019 15:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zależy ile chciałbyś przeznaczyć na opony. Wprawdzie nie jest to najpopularniejsza rozmiarówka opon funkcjonujących na polskich drogach, ale ich dostępność jest stosunkowo duża.
Proponuję w związku z tym sprawdzić jeszcze takich producentów opon jak Firemax, Cooper, Chengshan, Falken, Goodyear, Hankook, Tristar itd.
Całkiem dobre ceny na opony mają jeszcze tutaj: https://www.sklepopon.com/
Raczej jest to tańsza opcja niż np zakup bezpośredni w sklepie stacjonarnym. Nawet gdy doliczy się koszt transportu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum