Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 12:14 Zlot na torze w kielcach
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy byłby ktoś chętny do wzięcia udziału w zlocie na torze w Miedzianej Górze k. Kilec. Miejsce jest świetne, jest możliwość sprawdzenia się/zmierzenia się na torze z innymi. Byłem już na kilku imprezach organizowanych przez różne kluby na torze i zabawa jest przednia. Jest hotel przy torze, oraz kemping więc można zabalować cały weekend. Jeśli chcielibyśmy wynająć tor to trzeba by się w miarę szybko organizować, ustalać termin, liczbę uczestników (wtedy będzie mozna wyliczyć koszty - ewentualnie szukać sponsorów). Czekam na opinie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 12:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 12:32 Re: Zlot na torze w kielcach
Sachar napisał/a:
Chciałbym się dowiedzieć czy byłby ktoś chętny do wzięcia udziału w zlocie na torze w Miedzianej Górze k. Kilec.
ja bylbym chetny, szczegolnie po taniosci...
V zlot klubu byl na tym torze, glownie dzieki temu, ze udalo sie go zalatwic po taniosci... bardzo fajny obiekt.
Masz wiedze, ile obecnie kosztuje wynajecie malej petli? Moze Cie to zaskoczyc...
Ilosc miejsc noclegowych jest mocno ograniczona i nie wystarczajaca na taka duza impre jak nasza No chyba, ze znowu namioty...
Miejsca na Tor Kielce są zarezerwowane juz rok wstecz, a samo wynajęcie jest bardzo drogie...
Był tam organizowany V zlot Klubu i niektórzy klubowicze doskonale to miejsce znają.
Polecam relację filmową z tego zlotu (dużo MB): klik
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Dowiem się jaka jest aktualnie cena i jak z terminami. A jeśli już był tam zlot to można wiedzieć kto go organizował?
Między innymi Irek.
Obecnie cena jest zaporowa, a do tego nie ma gwarancji, że, nawet przy dużo wcześniejszej rezerwacji impreza się odbędzie, bo jeśli coś się zmienia w kalendarzu imprez PZMot, to mniejsze imprezy wypadają.
Termin rezerwuje się w styczniu, bo potem, mimo ryzyka odwołania imprezy wszystko jest zajęte.
Przynajmniej tak było w zeszłym roku - wtedy ta opcja była rozważana, zanim zdecydowaliśmy się na zlot w Radomiu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Termin rezerwuje się w styczniu, bo potem, mimo ryzyka odwołania imprezy wszystko jest zajęte.
nadal tak jest. Zreszta nie ma co dywagowac - na stronie AK jest kalendarz imprez i z tego co wiem przynajmniej do jesieni każdy weekend jest obstawiony.
Skoro nawet raz posuneli z terminem Classicauto to co mowic o nas. Priorytet maja imprezy PZM-ot i Automobilklubow
no chyba, ze ktos ma wejscia i urzadzimy zimowa pojazdowke... ale lipa bedzie jak nie popada na czas
pozdr
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 14:42
a moze by tak w lbn tor jest dosc duzy i ladny asfalcik nio co Wy na to...?? cena podam jeszcze dzis:) pozdrawiam
a moze by tak w lbn tor jest dosc duzy i ladny asfalcik nio co Wy na to...?? cena podam jeszcze dzis:) pozdrawiam
Hmm... Na zlot jesienny... Ja bym się pisał.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 14:47
Za 8 godzin na torze do 10 samochodow - 100zl od samochodu
10 – 20 samochodow – 80zl od samochodu
za 6 godzin do 10 samochodow - 80zl od samochodu
10 – 20 samochodow – 60zl od samochodu
takie ceny mniej wiecej wiec mozna byc podjechac do pzm pogadac ile osob by bylo chetnych itd:)
Za 8 godzin na torze do 10 samochodow - 100zl od samochodu
10 – 20 samochodow – 80zl od samochodu
za 6 godzin do 10 samochodow - 80zl od samochodu
10 – 20 samochodow – 60zl od samochodu
takie ceny mniej wiecej wiec mozna byc podjechac do pzm pogadac ile osob by bylo chetnych itd:)
czyli pewnie za 1600 pln dniowka caly tor dla nas na 8 h... moze byc milo.
Jaka on ma dlugosc (w sensie jaka dlugosc ma petla na przejazd)?
Jest w poblizu jakas infrastruktura na przyzwoite kimanie?
Moze uda sie cos na jesieni zrobic, bo czerwiec to juz jest gotowy koncept z tego co slyszalem
pozdr
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 21:37
postaram sie zapytac o szczegoly toru i zapodam tutaj:)
A dlaczego nie można zorganizować zlotu gdzieś na południu? Małopolska ślicznie tu, np Zakopane, tanie noclegi itp, Nowy Sącz tez piękna mieścina, Rabka no i Kraków. Może organizatorzy przemyślą to zagadnienie?
Dante27 wszystko mozna, rozejrzyj sie w tych okolicach za jakims przyzwoitym i tanim obiektem oraz tak jak pisze Irek infrastruktura hotelowa i zglos propozycje do Zarzadu.
Zlot letni z tego co mi wiadomo charakteryzuje sie impreza sportowa - czyli to autka graja pierwsze skrzypce Zlot jesienny natomiast, nastawiony jest na intergracje
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jeżeli uda się zorganizować zlot to przemciooo chętnie podjedzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
MarcinnoPL [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 18:55
Gdyby udało się aktywować to spotkanie w Kielcach to Ja też się zapisuję... byłby to mój pierwszy zlot, mam Roverka od 7 miesięcy i dzięki mojej 200-tce jestem lepszym człowiekiem i napewno szybszym pozdrawiam
Proponuję wrócić do tematu toru w Kielcach i zarezerwować na przyszły rok parę dni - rozmawiałem z Prezesem AK - najgorsze jest to że soboty są chodliwe, a w niedziele mają giełdę - ale może się coś udać jakby co to jestem gotów również pomóc w załatwieniu instruktorów w rozsądnych cenach...
A rozmawiałeś o cenie - bo 2 lata temu chcieliśmy znów załatwić Kielce (wtedy kiedy był Radom) i cena była jakaś powalająca - 10 kzł za samo wynajęcie toru, czy coś takiego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum