Póki co,nikogo ze starej gwardii nie widzę(poza siemionem)
Siemion to jest młody, ja bylem na I zlocie
Siemion to szczyl aczkolwiek zasłużony jak niewielu w klubie. Marman może zaliczać się do średniej wieku klubowego. Ja chyba zacząłem od III zlotu
Pytanie czy % zabezpieczają przed koronawirusem
Senn, ja zacząłem od 3 (Jachranka), a Ty chyba od 2 (przed Jachranką były chyba Cedzyna i Wilga).
A co do imprez w tym roku, to na Zator się nie wyrobię, bo jak co roku mam już rok wcześniej zarezerwowany ten termin rodzinnie.
Ale na Zlot w czerwcu lub w sierpniu na pewno dotrę.
Mam nadzieję tylko, że na wrzesień się nie przeniesie, bo wtedy mogę mieć problem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 04, 2021 10:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na FB zaczęło się odliczanie do zlotu. Jakieś konkrety ? Zapisy ? Program ? Lista chętnych ?
Albo po prostu - ile InEs zapłacić ?
Marcinie pracujemy intensywnie nad zlotem. Stara formuła zostanie zachowana, czyli w skrócie integracja, zabawy torowe, rajd i nawet wybory. Konkrety wraz zapisami prawdopodobnie z końcem tygodnia. Lista chętnych a proszę, dopisujemy się
Na FB zaczęło się odliczanie do zlotu. Jakieś konkrety ? Zapisy ? Program ? Lista chętnych ?
Marcinie pracujemy intensywnie nad zlotem. Stara formuła zostanie zachowana, czyli w skrócie integracja, zabawy torowe, rajd i nawet wybory. Konkrety wraz zapisami prawdopodobnie z końcem tygodnia. Lista chętnych a proszę, dopisujemy się
marcin.misek napisał/a:
1. siemion
2. artmati +Aga
3. maciej
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Na tę chwilę przydzielono nam dwa pawilony w ośrodku. Mamy zadeklarowany pobyt (fb i forum) od 30 osób. Miejsca w ośrodku po otwarciu hoteli rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. Starczy miejsca dla wszystkich?
1. siemion
2. artmati + Aga
3. marcin.misek
4. Bet + Jar + Golden Retriever.
5. maciej
6. Ela + Markzo
7. Kozik + Ewelina + Szopracz (Diana)
8. Remigiusz + Kasia (tbc, w poniedziałek będę wiedział coś więcej co z moim wyjazdem )
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
1. siemion
2. artmati + Aga
3. marcin.misek
4. Bet + Jar + Golden Retriever.
5. maciej
6. Ela + Markzo
7. Kozik + Ewelina + Szopracz (Diana)
8. Remigiusz + Kasia (tbc, w poniedziałek będę wiedział coś więcej co z moim wyjazdem )
9. Malignus + Kasia
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Byl MG TF Spark w CEV(Fajna furka)
.Rover 75 w kolorku CEV
Elo Klubowicze, lada moment otwieramy zapisy na Zlot. Numer zlotowy na samochodzie będzie odpowiadał kolejności zapisów. Więc Ci co się będą ociągać w zapisach na tor wjadą na końcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum