Wysłany: Czw Mar 16, 2023 07:49 [R45] Sprężyny zawieszenia
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam,
koledzy nie mogę nigdzie dostać sprężyn na tylną oś do Rovera 45 lift 1.8 benzyna. Ma ktoś wiedzę czy może pasują od jakiegoś innego modelu?
Dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 16, 2023 07:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tyłu, chyba nie było większych różnic w zawieszeniu, więc cała seria 4x, 4xx, civic concerto powinna podejść. Ewentualnie może być tylny stabilizator przy 1,8, ale w polifcie to już na wszystkim oszczędzali, więc nie ma pewności.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dzięki, szukam na razie na allegro to do concerto też nic nie ma. Do Civica vi jest więcej, wymiary sprężyny to chyba 95x385mm to by się zgadzało z tym co znalazłem jako niedostępne do Rovera 45. Okarze się na warsztacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum