Wysłany: Czw Sie 21, 2025 13:56 [R400] Gdzie kupić i zakodować pilot (Polska południowa)
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Cześć,jak w tytule gdzie w rozsądnej cenie można zaprogramować pilota Lucas 3TXB. Jestem z Bytomia ale mogę podjechać gdzieś dalej, za niedługo będę jechać do Nowego Sączu więc mogło by być tam lub gdzieś po drodze.
2. gdzie kupić pilota?
Widziałem na alliexpres za 60zł na allegro za 160zł (pewnie też chiński) czy może lepiej szukać uzywanego?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 21, 2025 13:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A czym programujesz?
Ja się probowałem połączyc z obd kablem z viakenA i takim najtańszym interfejszem na Blootoch ale nic z tego
Myślałam że może mam zepsute wejście obd i zacząłem przeglądać forum z tego co się dowiedziałem to Rover gada z testbook i x431 ale posty były z przed kilku lat, czy coś się zmieniło w tym temacie?
Jest szansa chociaż KOD IMO odczytać bez sprzętu za kilka tyś?
A ile byś chciał za pilota,może lepiej 2 od razu wezmę?
Mam autocoma starego ztcp to z delphi raczej też zagada. W chwili obecnej da się to kupić za 300plny. Co do pilota to nie wiem, nie mają wymiernej wartości. Załatw paczkomat to wrzucę jak wygrzebię z w garażu
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum