Chciałem się przywitac na forum ROVERki, choc jestem tu juz troche zarejestrowany to wczesniej tego nie zrobilem . Dobra - troche o mnie - jestem z Łodzi, jeżdzę ciemnografitową 416-stką z 96' z naklejką z tyłu (przedstawiajaca złośnika - takiego jak ikonka tematu). Jestem studentem informatyki UŁ (na razie I rok ). 400-setka to byl model od razu mi przeznaczony. Rover - bo interesuje się wikingami, a w logo marki jest piękny drakkar , a 400-setka - bo mi sie cholernie podoba. I nie zawiodlem się na nim:D Wiec pływam sobie po ulicach Łodzi w mojej własnej Łodzi Wikingów:D. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 11:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dobra - troche o mnie - jestem z Łodzi, jeżdzę ciemnografitową 416-stką z 96' z naklejką z tyłu (przedstawiajaca złośnika - takiego jak ikonka tematu).
Naklejka z autokącika czy zlosnik.pl?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum