Witam.
Czy ktoś zakładał już może felgi 17 cali takie jak w MG ZR/ZS do Roverka serii 400? Jak wygląda sprawa ewentualnych dopasowań?
Wydaje mi się ze skoro pasuja do MG ZS to do serii 400 powinny pasowac bez problemu ale wole sie dowiedziec zanim zakupie.
Pozdrawiam
A tak wogóle to wydaje mi sie że masz sedana a chyba przedni zderzaczek od wersji hatchback?
Autko na 17 wyląda bajecznie. Jakie masz oponki na tych alu?
fabryk [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 20:59
tak tak zderzaczek zalozylem od H/B bo seryjny dostal lekko w bok i pekl i lezy w piwnicy.Juz zaraz beda halogeny-tzn juz sa ale na ramki czekam...no i jeszcze kila rzeczy innych.
Oponki to 205/45/17....droga sprawa....narpawde....
tak tak zderzaczek zalozylem od H/B bo seryjny dostal lekko w bok i pekl i lezy w piwnicy.Juz zaraz beda halogeny-tzn juz sa ale na ramki czekam...no i jeszcze kila rzeczy innych.
pzdr
Domyślam sie bo w swojej 114GTi miałem 195/45 R15 - 320zl sztuka
A teraz druga sprawa - jak sie jeżdzi na takich kólkach i na tym profilu w 400? Np. w porównaniu do 195/50 R 15?
fabryk [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 21:54
tReal napisał/a:
fabryk napisał/a:
pzdr
A teraz druga sprawa - jak sie jeżdzi na takich kólkach i na tym profilu w 400? Np. w porównaniu do 195/50 R 15?
ja seryjnie mialem 14 185/65 roznica hmmm mi sie podoba ale jestem nauczyony omijac wszystko i 100% czujnosci caly czas i rezygnacja z jezdzemia wieloma drogami tymbardziej ze na codzien uzytkuje normalne a to tez bralem pod uwage ze mam rowna droge do pracy
pzdr
ja seryjnie mialem 14 185/65 roznica hmmm mi sie podoba ale jestem nauczyony omijac wszystko i 100% czujnosci caly czas i rezygnacja z jezdzemia wieloma drogami tymbardziej ze na codzien uzytkuje normalne a to tez bralem pod uwage ze mam rowna droge do pracy
Skądś to znam Nasze drogi Ja tez w sumie mam droge do pracy dobrą. Sorki, ze tak Cie męcze ale jakie masz spalanie na tych kołkach?
Odnośnie Twojego pytania - muszę zapytać, bo mi kolega to na uczelni pokazywał i tam sobie to sprawdzałem. Teraz nie mogę znaleźć pomimo różnych kombinacji. Zawsze tlyko denerwuje mnie to że przy takich kalkulatorach nie ma podanej def. obliczenia....
piter34: kolor czerwony jest zarezerwowany dla adminów i modów. patrz "regulamin forum"
sori piter miał być pomarańczowy a wyszło przez nieuwage
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Czw Kwi 12, 2007 15:51, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum