[ Dodano: Czw Kwi 12, 2007 2:30 pm ]
witam.
po wizycie w serwisie chłopaki podpięli T4 i stwierdzili, że stan czujników jest ok, oprócz czujnika położenia wałka rozrządu. początkowo podejrzewali że tylko podłączenie kuleje ale po paru godzinach sprawdzania wszystkich kabelków doszli do wniosku że to jednak czujnik jest walnięty. z tego co czytałem forum to troche dziwne objawy jak na ten czujnik. zamówię ten czujnik i zobaczymy po wymianie jak będzie się zachowywał mój silnik
Posiadam rover 75 1.8 turbo. Auto normalnie przyjechało zgasiłem go wymieniłem olej w silniku i przykręciłem osłonę do alternatora żeby się nie przegrzewała. Po wymianie czas rover 75 nie odpalał. Sprawdziłem wszystkie kable, akumulator, bezpieczniki małe ale nadal nic. Auto się nie zamyka teraz z pilota tak jak wcześniej. Moze cos z elektyryka. Prosze o szybką pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum