Chamsko przyciemnione szyby, "Tjuningowe" kolpaki na stalowych felgach, wielkie piora na tylniej klapie, z 10 naklejek (HBM,OZ,espraco,turbo,nitro,pionieer) i podstawa: rynna zamiast ostatniego wydechu - To wszystko to vilage image (lub jak kto woli vilidż tjuning).
smieszne sprawy na ktore trafilem w CK: raz trafilem na merca 190 ktorego wlasciciel dla lepszego efektu pomalowal zwykla farbo klosze tylnich lamp pod kolor samochodu (złoty)
Ja rozumiem, każdemu się podoba co innego ale czasami ludzie naprawde nie mają gustu i robią z samochodu świąteczną choinkę, która wygląda tragicznie .
Hmmm o gustach sie nie dyskutuje. Ja np. w 800 przyciemniłem szyby ale moze nie tyle dla wygladu co komfortu choc wiekszosci sie podoba to niektórzy mówia własnie ze czarne szyby to zły kierunek w r 800
Nie rozumiem tych niektórych czarne szyby w samochodzie każdym oczywiście dobrze dobrane pod względem zaciemnienia zawsze poprawia wygląd, estetykę oraz sprawia, że autko się tak nie nagrzewa
Nie wiem czemu nie podoba wam sie ten Roverek...wg. mnie jest całkiem fajny...nawet te tylne "czarne" światła...ostatecznie mogły by być...oczywiście nie widziałem go na żywo....i oceniam tylko po fotkach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum