Oznacza to, że system nie może sobie poradzić z uruchomieniem pliku, czyli w rezultacie albo aplikacja nie jest napisana poprawnie pod dany system lub zawiera błąd. Nas prawdopodobnie interesuje ten drugi przypadek. Błąd może zawierać sam plik na serwerze lub może się on pojawić przy kopiowaniu go z serwera.
Jeżeli chodzi o pierwszy Rave ze strony klubowej (serwer wieniawa.net.pl) to mnie również nie udało sie go ściągnąć poprawnie (co prawda próbowałem tylko raz, ale widzę, że nie tylko ja miałem problem).
Poprawny plik iso pierwszego Rave'a ściągnięty z torrenta ma u mnie 576 503 808 bajtów (562 992 KB), jeżeli więc plik który został ściągnięty nie odbiega za bardzo od tej wartości (mogą być różne wersje pliku) to powinien być ok.
Jeżeli ktoś posiada właściwie ściągnięty plik z wieniawa.net.pl, mógłby podać jego wielkość dla porównania.
Tu także prośba do administratorów, czy mogli by zweryfikować poprawność pliku na wspomnianym serwerze.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę udostępnić plik torrent z którego korzystałem.
Panowie co do Rave jest taka opcja że z nowego Rave wszystkie pdf mogę "odbezpieczyć".
Operacja pozwala na otwierania pdf bez konieczności cofania daty oraz na rozbicie rava na poszczególne działy(silnik skrzynia, elektryka, etc). Minusem jest to że nie ma spisu treści oraz tego że nie da się w takim pliku wyszukiwać tekstu(nad tym nadal pracuję)
Miałem zamiar złożyć to do kupy(łącznie z spisem treści) ale z braku czasu zostało to odsunięte na plan dalszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum