Mam problem z uruchomieniem Rave nowszym (R 25,45, 75), szukalem i nic podobnego nie znallem z objawem jak jest u mnie... otoz na poprzednim systemie wsyztsko bylo oki , nagralem na plytke i pozniej odpalilem przestawiajac date a pozniej zainstalowalem windowsa 2 raz i problem;/ i nie chce sie wlaczyc wcale wyskakuje mi text uruchamiajac plikiem "tdata" i wyskakuje Error " Unable to lauch Acrobat Reader" probowalem juz mzieniac jezyki cuda czynic i nic, moze ktos mial podobnie i udalo sie uruchomic z gory dziekuje za odp , a i jak w zlym temacie napisalem bo w sumie nie wiedzialem gdzie to napisac:)ale jak cos to prosze o przeniesienie, pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 14:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Prawoklikiem go potraktuj a nastepnie wybierz Eksploruj, wejdz w folder z Acrobatem (powinine nazywac się dosłownie i poszukaj czegos w stylu Setup albo Install... jak sobie nie poradzisz albo nie smignie to sciagnij porpostu acrobata z neta, najlepiej z google
zamknij w managerze zadań wszystkie procesy związane z acrobatem (jak masz nowy, to pewnie jest tam tego trochę )
no i jeszcze pytanie czy z płytką wsio ok, może spróbuj zamiast z płytki odpalić z demona
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 15:49
sciagne jeszcze raz rave bo przy wl rave iso to mi wyskakuje tez jakis blad ze nie moze otworzyc bo nie jest oblsugiwany lub tez jest uszkodozny ehh komputery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum