Ba są już nawet takie z baterią słoneczną, co przy dobrym oświetleniu mogą chodzić dopóki pamięć się nie skończy...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No tak nie może być. Musi się udać. Tuż za mostem jedziesz prawą stroną, ale nie skręcasz - jedziesz prosto, po prawej stronie barierki - trzecim pasem od lewej.
Zjeżdżasz potem w dół lekko w prawo, tak jak na Gocław - drogowskaz "Bora-Komorowskiego".
Na dole na światłach (mrugających) w prawo (uwaga! podporządkowana!) i zaraz na rondku lekko w lewo.
Po 200 m ulica skręci w prawo i Ty też. Teraz długo, długo prosto.
Kiedy dojedziesz do pełnego, lekko przekoszonego skrzyżowania lekko pod górkę, skręcasz w lewo.
Dalej długo, długo prosto, z przeskokiem przez Trakt Lubelski i dojeżdżasz do ronda przy Mercedesie (Owczarek). W prawo i ogień - wzdłuż torów do domku
Testuj dzisiaj! Znowu piątek. Ja dziś roWerkiem
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 19:15
hmm... to chyba dobrze jechaliśmy tylko że ja myslałam że wyjadę w... hmm na kajki??
dziś niestety nie udało się tam pojechać bo spędziłam... 4 godziny w korku!!!!!!! jadąc do Zielonki i z niej wracając... i jeszcze auto mi nawaliło poczekam chwilkę może mu przejdzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Co się stało IInvit??
Przyjedź w niedzilę, to naprawimy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 22:43
taki standard... parch odmawia mi posłuszeństwa dzisiaj to już przeszedł samego siebie, nie dało się nim jechać!!! obroty wariowały, nie miał siły, szarpał i tak kilka ładnych kilometrów
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum