Wysłany: Wto Cze 10, 2008 19:00
również pozdrawiam
faktycznie na początku nie wiedziałam co się dzieje (bo zajełam się foliową torebką która fruwała mi po aucie ) ale poznałam poznałam tylko to auto... w roverku było Ci bardziej do twarzy
do zobaczenia na trasie
p.s. a w którą ty stronę uciekłeś??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
(...)tylko to auto... w roverku było Ci bardziej do twarzy
IInvit napisał/a:
p.s. a w którą ty stronę uciekłeś??
Lekko w prawo tuż za mostem - w dół na Gocław - tam za Gocławiem jest już asfalt - objechałem tamtędy korek na Płowieckiej i po 2 minutach wyjechałem z Traktu Lub. na wiadukt
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 22:17
Przemek_Docent napisał/a:
Lekko w prawo tuż za mostem - w dół na Gocław - tam za Gocławiem jest już asfalt - objechałem tamtędy korek na Płowieckiej i po 2 minutach wyjechałem z Traktu Lub. na wiadukt
hmm... to czemu ja nic nie wiem bo trochę się stoi na tej płowieckiej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bo jest od tygodnia.
Zjeżdżasz w prawo, ale nie na Wał, a na Gocław w dól.
Na dole w prawo, na rondku lekko w lewo, na oporze w prawo, na pełnym w lewo i dolatujesz do Traktu Lub.
Ty dalej prosto i koło Mercedesa pewnie na rondku w prawo, wzdłuż torów
Tylko nikomu nie mów
[ Dodano: Sro Cze 11, 2008 10:25 ]
piter34 napisał/a:
I co się cieszysz Piter!?!?!?!
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ciekawe czy to może być dowodem w sądzie na nadmierną prędkość Zresztą niech się martwi kierowca, a nie ja Nie wiem, co to za samochód.
http://sportstracker.noki...ex.do?id=234274
Bardzo mi się ten sofcik spodobał
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Sro Cze 11, 2008 13:37, w całości zmieniany 2 razy
Fajne, ale ten przejazd działa chyba od dawna, nie?
Swoją drogą ciekawe, czy jest coś takiego dla PPC...
To chyba nie może być dowodem na nadmierną prędkość w sądzie
ZTCW może być, bo polskie sądy mają bardzo dużą dowolność w interpretacji materiału dowodowego...
Wszystko zależy od tego co zezna biegły badający taki materiał.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Fajne, ale ten przejazd działa chyba od dawna, nie?
Dolna warstwa asfaltu chyba dwa tygodnie temu wylana... Wczesniej były okropne płyty betonowe, a potem dłuuuuugi remont.
maciej napisał/a:
Swoją drogą ciekawe, czy jest coś takiego dla PPC...
? Co je to?
maciej napisał/a:
To chyba nie może być dowodem na nadmierną prędkość w sądzie
ZTCW może być, bo polskie sądy mają bardzo dużą dowolność w interpretacji materiału dowodowego...
Wszystko zależy od tego co zezna biegły badający taki materiał.
Ups...
S.McQueen, Le Mans
Dolna warstwa asfaltu chyba dwa tygodnie temu wylana... Wczesniej były okropne płyty betonowe, a potem dłuuuuugi remont.
Aaa... No to ja to znam jeszcze z czasów płyt betonowych.
Co je to?
Pocket PC - Windows Mobile, a szczególnie jak dla mnie Mio P560.
Ups...
Spoko ZTCW to raczej jeszcze się takich rzeczy nie ściga, w wykroczenia to się szybko przedawniają i jeszcze jest problem z ustaleniem sprawcy - w razie czego to jest art. 78.4 PoRD - do 500 zł, ale bez punktów, ale najpierw trzebaby udowodnić, że zapis pochodził z Twojego auta, a z tym może być ciężko.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Aaa... No to ja to znam jeszcze z czasów płyt betonowych.
Wtedy katowałem tam zawieszenie Tomcata, jeśli rano był korek na Płowieckiej, a ja miałem ciasno w zegarku...
Musiałem jechać 25-30 km/h na moim twardym zawiasie Szybciej było mi żal auta.
maciej napisał/a:
Co je to?
Pocket PC - Windows Mobile, a szczególnie jak dla mnie Mio P560.
Oj to obawiam się, że NOKIA nie supportuje tych urządzonek
maciej napisał/a:
Ups...
Spoko ZTCW to raczej jeszcze się takich rzeczy nie ściga, w wykroczenia to się szybko przedawniają i jeszcze jest problem z ustaleniem sprawcy - w razie czego to jest art. 78.4 PoRD - do 500 zł, ale bez punktów, ale najpierw trzebaby udowodnić, że zapis pochodził z Twojego auta, a z tym może być ciężko.
No tak - przecież to nie z mojego auta - ot znalazłem na Necie to podałem
S.McQueen, Le Mans
Oj to obawiam się, że NOKIA nie supportuje tych urządzonek
Aaa... Bo to nokiowy soft? Nie widziałem go...
Hehe... Spojrzałem na napis Sportstracker, a nie patrzyłem co dalej jest w adresie strony.
No tak - przecież to nie z mojego auta - ot znalazłem na Necie to podałem
Dokładnie tak było, panie Władzo!
Ano W czasie jazdy masz ze sześć ekranów podglądu, łącznie z mapką i wykresami rysowanymi "live"
"God save Symbian smartphones" "and don't forget about Symbian software developers"
S.McQueen, Le Mans
Heh... U mnie to chyba przyspieszy zakup GPS loggera.
Mój kolega z pracy badał dziś temat i za 240 zł można mieć przystawkę Bluetooth, która chodzi 32h stand-alone i rejestruje Twoją trasę, a potem można to też do Google Maps wrzucić.
(...)Mój kolega z pracy badał dziś temat i za 240 zł można mieć przystawkę Bluetooth, która chodzi 32h stand-alone i rejestruje Twoją trasę, a potem można to też do Google Maps wrzucić.
Są na Allegro Dwa współpracujące ze sobą pudełka - GPS i logger.
S.McQueen, Le Mans
Dwa współpracujące ze sobą pudełka - GPS i logger.
Nieee... To co ten kumpel znalazł to jest jedno pudełko i to jest cały jego urok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum