Ja w długi weekend odpadam, ale na następne, to bardzo chętnie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 08:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 08:25
MaReK napisał/a:
Pamiętam dwa takie spotkania.
Jedno takie, podczas którego wymienialiśmy amorki przy pomocy znaku drogowego...
Ja myślę, że ok 11:00 uda mi się też przyciągnąć Viollettę
Myślę, że punkt spotkań powinniśmy zrobić u Tomiego.
Wezmę swoje narzędzia i jakiś przedłużacz... przyda się też rozgałęziacz.
ja mam tu w wawie przy sobie tylko kilka podstawowych kluczy, podnośnik, a i ściągacz izolacji z kabli
Jeśli ktoś zdecyduje się być już od około godziny 9 rano to przyjadę, a jeśli wszyscy zjadą się około 11 to ja odpadam...
Wydaje mi się, że z racji iż blisko włości Tomiego znajduje się najazd będzie to najlepsza miejscówka
Tomi, jeśli mógłbyś mi przygotować gumy/poduszki na tylny stabilizator, to byłbym wdzięczny:)
Ja bym chętnie wpadł, bo muszę wymienić część rurek od klimy. W tym celu będzie trzeba zrzucić zderzak.
Odnośnie terminu to ja od niedzieli wieczorem dopiero jestem free, więc jak dla mnie poniedziałek. Choć, podobno ma być zimno i deszczowo...
Nie ukrywam, że dla mnie najlepszy termin to właśnie sobota ok południa - o 10:00 otwierają mi sklep, gdzie odbieram olej, a że to po drodze do Tomiego, to tylko kwestia ustalenia godziny spotkania i mogę być na miejscu
Ewentualnie niedziela rano. W poniedziałek niestety pracuję 10-18:30, a już wiem, że we wtorek z rana będę niedysponowany
Ja będę potrzebował pomocy (teoretycznej jak i fizycznej pewnie ) przy wymianie klocków hamulcowych... bo piszczę już jakby ktoś pazurami po tablicy szorował
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Czyli będzie jutro ktoś od 9 - 10 z rana?
Tomi ? wstaniesz tak z rana? szarpnąłbym te gumy na stabilizator.
Albo ja sobie od 9 - 10 będę robił a reszta najwyżej dojedzie
Oczywiście na parkingu u Tomiego?
ja z chęcią, mam nadzieję że ktoś miałby klucz nasadowy do podkręcenia hamulca ręcznego i byłbym wdzięczny za pomoc merytoryczną i praktyczną przy odpowietrzeniu hamulców bo biorą mi już od 1/2
tylko że dopiero w poniedziałek popołudniu mógłbym ze względu na nasze prawo....
ps. mógłbym prosić o PW z lokalizacją?
pozdrawiam
Łukasz
_________________ mp3 kills vinyl industry
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 05:58
Przepraszam, że się nie odzywałem ale miałem małą awarię
Ponadto wieczór był bardzo pracowity. Wymieniłem fotele, pasy, kierownicę, ręczny i wydech. Tak więc ja w planach mam dziś dalszy ciąg grzebanie przy aucie. Plan na dziś: montaż progów i wymiana zawieszenia... no i może odkurzę auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum