I ja wraz z Osobami mi towarzyszacymi podziękuję za jak zawsze miłe spotkanie Dzięki za organizację .... i czekam na następne propozycje Jugol fajne foty
...xROnx'sie- bracie, ale mam sklerozę- miałem w plecaku cóś co żem miał Ci pokazać- me odznaczenia z wojny z certyfikatem i teraz je właśnie wyciągam z plecaka- były w przegrodzie na dokumenty
Ale nic to, jest okazja co byście z Izą zajechali np.05.09.2009r -900-lecie Obrony Głogowa będzie , to i przy okazji obejrzysz
To i ja zameldowywuje swoj powrot. Dziekuje :
kasjo,Speedowi,Tomasowi220, za wspolne czesciowe pokonanie trasy dojazdowej na zbiorke do Kalawy. Prowadzila po mistrzowsku kawalkade kasjopea, za co jeszcze poraz drugi dzieki.
Dziekuje wszystkim uczestnikom tego turystycznego spotkania i do zobaczenia.
Widze, ze jest zainteresowanie nastepnym turystycznym spotkaniem. Ja ponawiam moja propozycje odwiedzenia kopalni soli w Klodawie. Prosze zatem o odzew czy jest taka potrzeba.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To ja może trochę bardziej się rozpiszę.
Dzięki wszystkim za mile spędzony weekend.
- xR i Izie za pomysł wycieczki i dogranie szczegółów
- zetesowi, Tomasowi, Speedyemu i ich towarzyszkom, za to, że na mnie zaczekaliście i że dawaliście radę
- przede wszystkim Brt i jego rodzicom, za przygarnięcie nas na noc, mile spędzony wieczór i prezenty
zetes, wydaje mi się, że Kłodawa była powodem dla którego zaproponowałem w ogóle ten rodzaj spotów.
My z Gosią na pewno, jesli tylko termin pozwoli.
Jest jeden problem - normalnie zwiedzanie jest tylko w tygodniu...
Ja mam kolejną propozycję, ale nie wiem, czy to w tym, czy w przyszłym roku, bo czas jest chyba tylko do końca września - Kanał Ostródzko-Elbląski + wyciąg dla narciarzy wodnych w Ostródzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
trochę z opoźnieniem... ale jest.
kilka fotek zrobionych przeze mnie i przez Ize.
na filmik niestety musicie jeszcze poczekać -> brak czasu http://picasaweb.google.p...otRoverkowyMRU#
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum