Forum Klubu ROVERki.pl :: Podlasie po raz drugi.... :D
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Podlasie po raz drugi.... :D
Autor Wiadomość
Dziekan 

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 23:34   

MARCIN G napisał/a:
nawet nasz dziekan

to juz moj drugi klub i na spociki zawsze bylem chetny, organizowalem tez spoty w Łomży o zasiegu 3 wojewodztw :)

ale tym razem kapitulacja, jutro jak dla mnie dam rade w Łomży -poza miasto nie wyjezdzam. Myslalem ze bede juz silny ale niestety przekonalem sie ze jeszcze mi daleko, a mialem polaczenie wirusowki z angina i na kolejne 16 dni goraczki zalapac sie nie mam ochoty :mrgreen:

SPAMU¦

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 23:34   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

mcteusz 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 08:31   

Thrillco napisał/a:
Jestem za..czyli co..Polibuda o....?? Albo jakiekolwiek inne miejsce w Białym..dobrze by było wiedziec z kim sie mijam, bo R jest już całkiem sporo ale jak mrugam to się tylko dziwnie patrzą :)

Polibuda od zawietrznej... Znaczy może od tyłu pod elektryczny podjedziemy... A jak się nam spodoba to zmienimy miejsce na inne... Proponuję 12.00- tylko pamiętajcie, że czas w nocy się przestawiało... I niech się odezwie każdy kto może....

Marcinie g fajnie, że zadowolony jesteś z roboty. Na większym spocie opowiesz co Ci tam porobili...

A Dziekan się nie przejmuj... Nikt tu pretensji do nikogo nie ma... Dzisiejszy termin to była przecież propozycja na spota, a przecież nie każdemu musi pasować... Będziemy czekać aż się uda zorganizować coś fajniejszego...

Aaaa i 2 słowa do Warszawy... Oczywiście zapraszamy jak najbardziej... Ale może uświetnicie spota swoją obecnością gdy będzie nas więcej... Chyba, że macie chęci i możliwości i na dziś i na kiedyś....

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 08:52   

heh...to na razie jest nas 2 i to w mało szczęsliwa aure i o mało szczęsliwej godzinie w dniu, kiedy nie kazdy pamiętał, ze czas trzeba przestawić...zobaczymy jak to dalej poleci. Jakby co to spoko podjade, tylko na razie sledze watek i wypada, że bede tylko ja i mcteusz...

marcin_g 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 08:53   

oooooo dużo trzeba by było mowic ale zapisane mam wszystko w swoim kapowniku ale cześci jak i robocizna wszystko na faktórke vat tak ze dużo sie zwroci :wink:

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:00   

co do spotu za 2-3 tyg. to sie moze okazać, że ja odpadne bo mam sie umawiac z Mariuszem na wymianę pompki sprzegła i przepływki (auto sie jak dla mnie fajnie zwija, a sie okazało, ze i tak przepływka jest kopnieta :) ). Trudno mi w tej chwili mówic kiedy to bedzie bo zalezy od tego jak ja pracuje i od tego kiedy ECC bedzie miało wolne miejsce dla mnie na taką grubsza robotę. A nie mam zamiaru jeździc z tym dłużej bo to lipa w takim aucie stawac nagle na parkingu i deske rozbierać, strzykawkami sie bawić itp. :D Choć nie powiem, wprawe mam taką, ze mi to już jakieś 10 minut zajmuje :D

marcin_g 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:06   

no ładnie ja sam sie do auta nie dotykam są ludzie co też muszą zarobic a zreszto nieznam sie na naprawach jedynie co musze zrobic to uszczelnic bagażnik bo straszno mam wilgoc :sad:

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:10   

Nie no marcin...nie moge sobie pozwolić az na taką ekstrawagancje, zeby mi ASO dolewało płynu do zbiorniczka pompki sprzegła :D Daje rade przy takich "operacjach" ;) Prawie jak wymiana koła :)

Dobra ludzie - kto bedzie jeszcze pod polibudą bo normalnie się zastanawiam, czy nie lepiej mi bedzie zostac w dom i oglądać zawsze arcyciekawe MotoGP na Jerez...??

mcteusz
Thrillco
.....
.....
.....

marcin_g 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:22   

a to jak w aso to nie więcej by kosztowało niż to warto , kolka również sam wymieniam ale jeszcze mam zimowe ja bym dowas zajechał ale już sie ugadałem na szaleństwa quadami aha do was ludzi z Białego jak jest uwas sklep z quadami i crosami interesuje mnie cena crosa 125cm3 lub 250cm3 czy jak ktoś będzie przy okazji przed takim sklepem czy niemó gł by zerknoc cen :smile: a teraz juz mykam papa miłego spociku :wink:

mcteusz 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:27   

Jak na dwóch to też się zastanawiam nad słusznością... Jak się nikt więcej zaraz nie odezwie to chyba sobie darujemy... Bo ja zaraz wychodzę z domu i nawet na forum nie zerknę...
Więc ostatecznie jak ktoś się jeszcze odezwie to się spotykamy, a jak nie to podziękowali...

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:34   

Qrde Marcin...szkoda żeś się wczesniej nie pochwalił tymi szaleństwami quadowymi bo sam bym sie chetnie pisal na taką zabawę :)
Co do cen...nie wiem czy reflektujesz na nowe czy na uzwyke w dobrym stanie bo mam pewien kontakt w Bielsku, to jakby co sie zgadamy poza forum.

No cóż..to ja uwazam, że rzeba podjąć te męską decyzje i poprostu ustalić konkretny, póxniejszy i bardziej pasujacy wszystkim termin, miejsce, porę a dziś to ja wskakuje do wanny i Jerez De La Fronetrra...Rossi/Lorenzo/Pedrosa...będzie ostro.

mcteusz 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:44   

No i dobra... Dziś spota nie ma... I teraz czekamy na nowe propozycje....

marcin_g 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:58   

własnie takie mnie interesujo bezfirmowe aby poszalec moze byc używany aby dobra cena i lepiej w ratach :wink: mam zamiar kupic w maju jak juz sie cieplej zrobi a narazie jezdzi sie tym co ma

http://moto.allegro.pl/sh...?item=337179420
http://moto.allegro.pl/sh...?item=337309578

ja już gotowy na błota, góry, lasy, wody teraz tylko czekam na swojo mało 3 letnio perełke
która również posiada quada spalinowego 50cm3 :wink: dla niej wystarczający żona bedzie pilnowac na działce :smile:

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 10:43   

qrde...pogoda się zrobiła...czyli po 15tej trzeba cos wymyśleć na niedziele :)

Marcin...ty nie boisz się tymi zabaweczkami noname wyjeżdzac w las?? Z calym szacunkiem - nie wsiadłbym na to żeby odstawiać jakieś hocki klocki z obawy o sama jakość spawów :) Tu mamy raczej daleko inne podejście.

Firmówka nie musi być ale takie cos co nie daje gwarancji, ze po hopie przód nie podązy swoja wlasną droga to tez nie bardzawo.

Bede w Bielsku to się zorientuję co, jak i za ile.

marcin_g 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 17:33   

zero obawy spawy so dosyc mocne kumpel jezdzi juz tako 125 -2 rok a zapierdzielaka ze aż glowa boli dzis mialem awarie urwal sie przeglub i zaciognelem do mechanika ale jutro pewnie bedzie juz ok ,jak sie zorietujesz daj znac co i jak :smile:

Dziekan 

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 19:55   

Tymczasem zaliczylismy mini spocik z Marcinem G, czyli spotkały sie dwa Marciny ;)

niestety pora byla nie do zdjec i jedyne co mi wyszlo to to:

zeby nie bylo ze malo zdjec dorzuce inne dzisiejsze, zrobione godzine wczesniej.
Dzis zalozylem letnie oponki, jak milo :)

PS Narew pieknie wylewa na wiosne :)

marcin_g 

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 20:58   

co ty pora super fotka super fajnie jest pogadac nie no i miejmy nadzieje ze z naszej kolorowej łomży więcej roverków do :cool: nas dołoczy narazie tylko 2 ale będzie lepiej

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 21:17   

A ja dziś sie mijałem z MCTEUSZEM...ale jechałem słuzbowym Lansowozem wiec nic nie wynikło...poza tym, że już spoko rozpoznam jego R. Pozdro MCTEUSZ :)

mcteusz 

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:43   

Thrillco napisał/a:
A ja dziś sie mijałem z MCTEUSZEM...ale jechałem słuzbowym Lansowozem wiec nic nie wynikło...poza tym, że już spoko rozpoznam jego R. Pozdro MCTEUSZ :)

Hehehehe .....a ja Cię nie widziałem. Ale jak się już poznamy to będę baczniej patrzył na mijające mnie auta... :P

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:49   

Mojego...cóż..niestety łatwo pomylić. Qrde..tyle się cżłek naszukał i zauwazyłem że R75 w kolorze Copperleaf Red to dość rzadkie oferty dlatego takiego mam..jade przez antoniuk i co nagle widzę...R75 w Copperleaf Red....ino bez chromu na lusterkach :/

ACE 

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 23:34   

Temat spotu widze że ogasł.

Podtrzymuję pomysł minispotu (bo można szybciej i łatwiej się zoorganizować nawet w tygodniu po robocie na przyszłym lotnisku np. :P ).
R w Białymstoku jeździ przecież trochę.
Jak coś będzie organizowane to dajcie znać pisze się napewno.

P.S Mi żadna 75 nie mrugała :P

Odpowiedz do tematu