Kwestia teraz czy robimy spot po staremu pod WIELKĄ RURĄ, czy trzymamy się wersji grilla i szukamy innego miejsca???
Myślę że tam trzeba się będzie spotkać i może razem gdzieś pojedziemy na jakąś miejscówkę. Niestety nie jestem z Krakowa i nie wiem gdzie można by było uderzyć
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 13:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zaraz oglądnę google mapsa to otaguje pare znanych mi dobrych miejsc, gdzie można by się postawić i jakąś kiełbasę przysmażyć.
[ Dodano: Wto Maj 17, 2011 17:26 ]
Mapka stworzona przeze mnie - jak ktoś zna jakieś inne, bliższe miejsca to proszę dodawać - mapa z otwartą edycją dla wszystkich.
Z tego co widzę to chyba będzie możliwość wjazdu na pas lotniska. Od strony wjazdu będzie jeszcze jakieś dobre 200 m bo dalej to już płotki stoją i raczej już ich nie przesuną. Zróbmy może tak:
Spotykamy się pod wielką rurą o godz. 19.00. Do tego czasu zorientuję się czy czasami coś z wjazdem się nie zmieniło i czy damy radę tam wjechać.
nom może być chyba na 18tą ja zabiorę co się da na razie niestety MaGdalena jest unieruchomiona więc będę wielbłądem roboczym więc jak coś jakiś stół ławkę itd
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No dokładnie. Jakoś temat przycichł. Jak na razie spotykamy się pod wielką rurą. Ja do godz. 18-tej zorientuję się czy będzie możliwość wjechania na pas lotniska bo z tego co widziałem jest jeszcze miejsce.
A jeśli chodzi o mnie to czekam na furkę bo dałem do wymiany wahaczy. Mam nadzieję, że do 18-tej się wyrobią. Tak czy owak będę.
Właśnie widzę... Nie ma sensu robić grilla. Może następnym razem będzie lepsza pogoda. Dzisiaj to może faktycznie zróbmy spota na krytym parkingu reala???
Tak Chyba że do tej pory cudownie przestanie padać (średnio mi się to widzi, ale jak studenci odtańczą na miasteczku pijacki taniec słońca, to wszystko się może zdarzyć)
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum