no i za pozno przeczytalem watek o spocie w Pestce o 16
Mam pytanie czy spoty w Poznaniu sa co jakis okreslony czas?? Czy sa to raczej spoty spontaniczne?? Chetnie bym sie zjawil na jakims spocie!!
Pozdrawiam
są dosć czesto Prośba od admina .... wątek jest dosć mocno rozbudowany i stwarza to pewne problemy z czytelnością i obsługą bazy wiec ... nastepne spociki anonsujcie w nowych wątkach (jak to wawa lub wrocek robią najlepiej z terminem i miejscem w tytule wątku
maxkow, spociki sa co tydzien wiec czekaj do niedzieli albo jak chcesz jedziemy do wloclawka na spocik w sobote
a o ktorej wyjezdzacie?? I kiedy planujecie powrot?? Moze i bym sie przejechał ale nie wiem czy zdaze wymienic lozysko w kole ,olej w silniku itp wolałbym jechac autem po malym przegladzie.
mozemy wyjechac w sobote o 11 bo przesuneli spotkanie na 14 we wloclawku
powrot wieczorem ale nie tak az za pozno zobaczymy na miejscu co sie bedzie dzialo
tam jest podobno fajnie 3 dziewczyny na 1 chlopaka przypada
wiec pomysl
pozdrawiam
A może cała reszta zimuje jeszcze gdzieś tam... jejka mega nudy Reasumując gdyby coś, ktoś, gdzieś to dwóch chętnych już jest a więc Mieszko_2006 nom i Ja hi. No czas sie poruszac i dać znać że się jest w mieście... jak kolwiek to brzmi , co kolwiek to znaczy
Witamy wszystkich!!!
chyba pora miski obudzić się z zimowego snu i na jakiś spocik.
zaczyna się robić ładnie, więc nawet można spotkać się gdzieś bez zadaszenia.
myjcie autka i spotykamy sie na
macie jakieś propozycje co do spociku
Miło by było gdyby się udało...
Ale ja już tracę nadzieję...
Chyba poproszę All Poznań cobyśmy Koninowi dali lekcję poglądową...
Pogadam może z Naczelnikiem Wydziału Ruchu Drogowego i zrobimy "Paradę RoVerzystów" Alejami ?
Może to zwróci uwagę pozostałych na naszą RoVerkową Brać - Że taka w ogóle istnieje?
Może uda się wciągnąć do konduktu Wampiry z PCK i ich Autobus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum