Witam! Ciekawe ile osob jest tutaj z Poznania i okolic.Moze by sie spotkac tak za 2 tygodnie np.pdo lechem na parkingu i wyskoczyc na miasto na jakies bezalkoholowe?? Nie dajcie sie Pyry prosic tylko patrzec w kalendarz i pisac kto ma kiedy wolny termin.
Pozdro 4 all! Artur
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To nawet jak sie nie wykluje to mozna sie spotkac bo ja wracam do Polski 19go wieczorem to 20go w piatek sie mozemy styknac.Ok,czyli juz mini spot mamy
Pamiętam ostatni spot w Poznaniu, na którym byłem, pojawiła się ekipa z Wrocławia, z Warszawy oraz z Leszna, a z Poznania nikt nie przyjechał Oczywiście odpowiednia informacja o organizowanym spocie była w odpowiednim kąciku
Ale ja nie sieję, ja tylko wspominam Spot się odbył i był jak najbardziej udany. Wyjazd około 10:00 z Wrocławia a powrót późno w nocy, fajnie było, może uda się taki spot powtórzyć? Kto jest chętny z ekipy, która była wtedy w Poznaniu?
Ja póki co jeszcze nie wiem, w który weekend będzie mi pasowało, a jeżeli chodzi o hasło, to też poczekam na coś konkretnego. Chciałem zrobić tylko smaka na wyjazd na spot do Poznania
Rob tego smaka rob Termin jest sprawa otwarta. Ja reflektuje na wszystko pomiedzy 20.06 a 02.07 z pewnymi wyjatkami oczywiscie ale zgadajcie sie i cos sie zaplanuje w P-niu
Będę bronił honoru stolicy Pyrlandii, mimo żem nowy w stadzie
(Faktycznie, w stosunku do ilości R widywanych w Poznaniu - reprezentacja na forum uboga...).
Co prawda weekend 21-22 nie jest najszczęśliwszym dla mnie osobiście terminem, ale piątek 20 może być.
Mowisz tak jak ja bym byl tu od wiekow Fajnie bo mi piatek tez najbardzie pasuje.Niech jeszcze pare osob sie wpisze i ustalimy gdzie i kiedy dokladnie. Wild_weasel po rejestracji widze ze taka sama z Ciebie Pyra jak ze mnie
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 20:55
Jeśli piątek (20.06) zostanie - zamelduję się sobota i niedziela odpada
emes napisał/a:
Ale to tylko taka moja mała dygresja
a jakbym urządził u Ciebie na podwórku imprezę, a nie zapytał Cię o zdanie...przyszedłbyś na nią
Nie ma co wypominać - było i się nie "odstanie". Sami widzimy, że ekipa Roverkowa w Poznaniu nie należy do najliczniejszych - mi akurat termin nie podszedł - pewnie tak, jak pozostałym. Widzę również, że niektórzy zniknęli z forum (czyt. najprawdopodobniej zmienili markę itp.)
W zamian pojawia się "świeża krew" - tak trzymać
a jakbym urządził u Ciebie na podwórku imprezę, a nie zapytał Cię o zdanie...przyszedłbyś na nią
Oczywiście że nie i nie byłoby to dla mnie miłe, tyle że my pytaliśmy o zdanie, odpowiednio wcześniej, ale odpowiedzi był brak. ZTCP to tylko Ty odpowiedziałeś
bialy114 napisał/a:
Nie ma co wypominać
Przecież napisałem wyżej, że nie wypominam, tylko wspominam
bialy114 napisał/a:
ekipa Roverkowa w Poznaniu nie należy do najliczniejszych
Podobnie jest we Wrocławiu Spokojnie, myślę że Roverków cały czas przybywa, więc powinno też pojawić się więcej osób na forum. Chociaż to akurat ma też pewne plusy ujemne
Emesowi chyba chodzi o to, że plus (więcej ludzi na forum), minus (niekoniecznie w tym samym celu co większość )
OT
Łoł - kasjopea - może w sierpniu zmontujemy spocik w Włocławku ? Będę w rodzinnych stronach na "wczasach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum