Wysłany: Czw Maj 12, 2016 08:52 [R25] Szukam pompy oleju do silnika 2.0 iTD !
Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witajcie,
od dłuższego czasu poszukuję używanej pompy oleju do diesla 2.0 itd 101 KM.
Czy macie może jakieś informacje o miejscach z częściami do Roverów gdzie ewentualnie mógłbym jeszcze poszukać ?
Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam !
_________________ Miałem kupić pierwszy samochód, kupiłem kolejny ROVER
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 12, 2016 08:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Maj 12, 2016 10:11
Roverian, przestań mi mechanik popsuł pompę to mówił że są 2 rodzaje i obydwa były na allegro a że szukasz już od jakiegos czasu to na pewno byś trafił tą właściwą jak się nie umie szukac to tak jest, zawsze możesz też poszukac całego na częsci, też możesz z 200/400 sprawdzic czy nie pasuje ale chyba pasuje
Roverian, przestań mi mechanik popsuł pompę to mówił że są 2 rodzaje i obydwa były na allegro a że szukasz już od jakiegos czasu to na pewno byś trafił tą właściwą jak się nie umie szukac to tak jest, zawsze możesz też poszukac całego na częsci, też możesz z 200/400 sprawdzic czy nie pasuje ale chyba pasuje
Literalnie prosiłem o pomoc w poszukiwaniu sprawdzonych dostawców części do Rovera, a nie o ocenę umiejętności wyszukiwania. Dla Twojej wiadomości znalazłem już dwie pasujące, ale ich kondycja wskazywała na to, że długo na nich nie pojeżdżę, więc odpuściłem temat. Zanim przejdziesz do wyrokowania i oceny kogokolwiek, zorientuj się w sytuacji, albo po prostu zastanów się co piszesz.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Maj 12, 2016 10:21
Roverian, orientuje się bo miałem wymienianą, jak Ci stan używek nie odpowiada zawsze możesz kupic nówkę za jakieś +/- 900zł oczywiscie mógłbys tez podzwonic po aukcjach całych aut na częsci z OLX i allegro zeby spytac o taką pompę ale lepiej wylewac żale na forum, nie
Roverian, orientuje się bo miałem wymienianą, jak Ci stan używek nie odpowiada zawsze możesz kupic nówkę za jakieś +/- 900zł oczywiscie mógłbys tez podzwonic po aukcjach całych aut na częsci z OLX i allegro zeby spytac o taką pompę ale lepiej wylewac żale na forum, nie
Kupię używaną w stanie jaki mnie interesuje. Jak dotąd takiej nie było. Jedyna żałość jaka wystąpiła po mojej stronie, jest skierowana pod twoim adresem. Jeśli masz zamiar trollować, a nie rzeczowo pomagać, powstrzymując się od chybionych osądów i uwag, docinek niskiego sortu, omiń proszę post i zajmij się sobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum