W związku z tym że zobowiązałem się zapewnić zaplecze techniczne i serwisowe na zlocie mam kilka pytań do organizatorów.
Bardzo proszę o udzielenie odpowiedzi tak abym mógł się odpowiednio przygotować:
- Czy na terenie toru jest dostęp do prądu
Pytam że względu na możliwość zabrania klucza udarowego oraz mini kompresora.
Usprawni to znacznie zmianę opon podczas prób sportowych na torze.
Jeżeli nie ma to może dorzucę się firmie od hamowni na paliwo do generatora i podepnę obok nich.
Mogę zorganizować coś na zasadzie boksu serwisowego - Co organizatorzy na ten pomysł
- Czy ktoś zabiera przedłużacz czy mam o to zadbać.
- Profesjonalny nisko-profilowy podnośnik i kobyłki zapewniam ja.
- Profesjonalny zestaw kluczy Neo/ Yato zapewniam ja.
- Rękawice robocze Yato oraz czysty strój roboczy - Jak by odpukać ktoś miał awarię zapewniam ja.
- Jak co roku zapewniam możliwość bezpłatnej diagnostyki komputerowej na zasadzie "co łaska ... oczywiście plus VAT
- Będzie też możliwość wykonania analizy składu spalin, oraz pobrania próbki oleju celem sprawdzenia w laboratorium przez moją koleżankę - Wyniki do 10 dni po zlocie.
Usługa bezpłatna.
- Zapewniam również wiedzę merytoryczną i ew. proste naprawy podczas zlotu
- Od której godziny w czwartek można się meldować w hotelu - Jechał bym prosto od rodziny ze Ślesina.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 17, 2016 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
SyntaX, a masz sprawny TPS? Chciałbym sprawdzić dlaczego obroty od razu wskakują na 1600 przy lekkim muśnięciu pedału. No chyba, że jesteś w stanie sprawdzić to pod kompem, to luz, coś pomyślimy.
Weźmie ktoś podnośnik czy mam brać swój wielki bo ja mam taki profi na 3,5T ale on trochę zajmuje.
Kobyłki wezmę i klucz udar też.
Wrzucę też przedłużacz 20m
Bede miał przedłużać ze sobą za 20m Sprzęt lutowniczy, rozne Arduino projekty, Zestaw do mapowania, Autocoma, 30 sztuk tarczy do ciecia na Flexa 2x 60m liny
SyntaX napisał/a:
- Będzie też możliwość wykonania analizy składu spalin, oraz pobrania próbki oleju celem sprawdzenia w laboratorium przez moją koleżankę - Wyniki do 10 dni po zlocie.
Usługa bezpłatna.
To bardzo ciekawa oferta Synatx
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Słuchajcie jest prośba o zabranie lewarka ponieważ moje trzy niestety są zajęte i są bardzo potrzebne ekipie na budowie.
Zabrałem też z działki dwie nowe plandeczki.
Z jednej zrobi się miejsce piknikowe a druga będzie jako serwisowa.
Powoli zbieram się do Łodzi wiec bardzo proszę niech ktoś weźmie solidny lewarek.
Ja kluczy będę miał w opór praktycznie każdy rodzaj.
Kobyłki zapakowane
Klucz udarowy 220V jest
Przedłużacz 25m jest
Rękawice robocze są
Pokrowiec ochronny na siedzenie jest
Zestaw do lutowania z konektorami jest
Szczypce wkrętaki pęseta jest
Prostownik automatyczny jest
Po kilka śrub i nakrętki w różnym rozmiarze od M4 - M10
Prośba o zabranie kilku dupereli bo zapomniałem:
- Opaski zaciskowe
- Opaski do węży rożne rodzaje
- Płyn hamulcowy DOT-4 (Chociaż to to można w sumie kupić gdzieś na stacji, markecie)
- Płyn chłodniczy najlepiej jakiś koncentrat (Bodajże 2 lata temu ktoś zgubił płyn)
- Klej dwuskładnikowy do plastiku (Ja wrzuciłem 2 tubki Super Glue) ale najlepiej był by taki typowo do plastiku jak by komuś coś się ułamało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum