W końcu podbijam mój temat o ZR
Od zakupu został wymieniony olej filtry i tk dalej śmigam na motulu jest okej.
Założony ori puszka dolotowa kompletna więc stożek poszedł do toksyna dawno temu
problemy z dławieniem zostały wyeliminowane Winowajca ->cewka więć kupiłem "ori" beru from KOREA i lata jak za dawnych czasów <3 oraz kable
Na dzień dzisiejszy zostały zakupione oraz wmontowane tarcze od BOZARTO wersja GTR no i klocki TRW bo już goła blacha była
prezentują się całkiem ładnie ale zaciskm trzeba dać nieco życia więć miedzy casie kiedy bęe malował Felgi wjedzie jakiś kolor na zacisk
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Mar 10, 2017 10:34 ]
Mały Update
Tym razem pokusiło mnie pomalowanie pokrywy cewek oraz prawej pokrywy paska. Ponieważ wyglądało biednie i smutno
Pozdrawiam
herobot, Proszę bardzo
Co do komory silnika w planach jest dodać czerwone przewody, lewa pokrywa rozrządu zostaje czarna więc zostaje mi ją tylko odświeżyć. kolanko od obudowy filtra pójdzie na jednolity czarny bądź czerwony < przymierze, rzucę okiem tak to będzie wyglądać>
I mały problem w wyborze koloru felg. Biały moze świetnie wyglądać, ale bród i reszta będzie widać także są propozycje na kolor ciemny złoty coś jak od subaryny, zaciski również na czerwono, lekkie dystanse max do 3 cm oraz pomysł na rajdowe chlapacze
Pozdrawiam
_________________ Ja lubie SZYPKO
niech żyje zbrodniczy REŻIM
zaznaczam iż nie są to ori felgi lecz po przez program jakiś na androida
Wyobraźcie sobie że to są ori fele MG
Potwierdzam Biały pasuje idealnie, również ciemny złoty
_________________ Ja lubie SZYPKO
niech żyje zbrodniczy REŻIM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum