Wysłany: Nie Sie 07, 2016 17:58 [R75] Oznaczenia przekażników w BCU
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Witajcie moje próby uruchomienia centrala i szyb spełzły na panewce więc spróbuję jeszcze wymienić przekażniki w BCU , ma ktoś może oznaczenia przekażników i wiedzę gdzie można zamówić ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 07, 2016 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysterowanie toafem działa, sterownik podmieniales wiec zostaje kwestia komunikacji pomiędzy przełącznikiem a bcu... Czyli zlacze w przełączniki, zlacze w drzwiach i dalej nie pamiętam...
w katalogu w którym jest zainstalowany TOAF masz katalog backup. Jak łączysz się z BCU to za każdym razem tam się zapisuje backup z czasem zapisu w nazwie.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ok dotarłem do katalogu i który mam wrzucić z 10 folderów jest ? I pewnie w tych folderach jest również Backup BCU podmienionego .
[ Dodano: Pon Sie 08, 2016 17:20 ] sTERYD, Witaj grzebię przy moim Mg i mam prośbę do ciebie czy by była szansa skontaktowania się z tobą telefonicznie odnośnie ,,poprowadzenia za rączkę,, przy wrzucaniu backupu bo pisząc posty to ja nigdy mojego grata nie ogarnę . Bym był dozgonnie ,,wdzięczny,, mój numer to 538 315 336 Wojciech Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum