Wysłany: Wto Wrz 06, 2016 16:38 [MG TF] Sprzęgło 200mm 24 brak na rynku?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2003
Witam,
Od miesiąca jestem posiadaczem wymarzonego MG TF.
Obecnie jest u mechanika na poprawkach i pojawił się poważny problem. Mój mechanik nie może znaleźć do niego sprzęgła. Mówi, że musi być część o średnicy 200mm i 24 zęby.
Na Allegro nie ma, Google mi nie pomogło. A co Wy możecie powiedzieć na ten temat? Może ktoś ma dostęp do nowych części i mógłby polecić?
MG jest z 2003 roku silnik 1,6 benzyna skrzynia pięciobiegowa manualna.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 06, 2016 16:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki wielkie! Ale cena zabójcza troche jak dla mnie. Za marzenia trzeba płacić, a autko jest nie byle jakie jak na swoją cenę. Auto na pewno odwdzięczy się świetną jazdą.
Mechanik jeszcze takiego samochodu nie widział, więc poproszę na pewno o zniżkę za pomoc w szukaniu sprzęgła
adriano216, Obijaj kevlarem i będziesz miał spokój na długi czas, u mnie dwa takie sprzegła latały w turbasach i chwale bardzo a wyjdzie 1/3 kosztów nowego sprzęgła
AndrewS, Może i dostaje, nie wiem Obijałem sprzęgło w 620 ti do tego szlif docisku i zamachu i smigało to, a auto dostawało po dupie. Po roku sprzegło brało jak nówka. W Cupejce tez jest kevlar, a wiesz po co mam to auto? Tez jeździ od roku i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem, panowie zapewniali ze wytrzyma co najmniej 2x więcej niż normalne. Puki co jestem w to uwiezyc
Ojcu w Toyocie co jeździ na eLce tez obijaliśmy przy 120 000, tyle wytrzymał OEM, obecnie jest nakulane ponad 300 000 i kevlar dalej jedzie i nie widać żeby miał się kończyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum