Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 19:39 [MG ZS] Z jakiego modelu wziac nizszs zawieszenie do MG ZS ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam, z jakiego modelu moglbym przelozyc mcpersony aby nizej siedzialo ? Podobno z Zs 2.5 ale nigdzie nie ma. Moze jakis Rover/Honda wychodzily na seryjnie obnizonym zawieszeniu ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 19:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Myślałem, że wszystkie MG mają obniżone zawieszenie -20mm względem serii.
Ja działam w odwrotną stronę, chcę go trochę podnieść, w tej chwili jest -35mm, przód chyba nawet trochę niżej.
mcpersony kupiłem z anglika na allegro, komplet 250zł z wysyłką.
Masz jakieś niefabryczne sprężyny obniżające -35 i chcesz założyć seryjne mcpersony z Anglika MG Zs 2.5 Zs, po czym będziesz miał - 20mm zamiast - 40mm względem serii, serii z innym silnikiem niż v6?
Dokładnie.
Według rave mcpersony z 2.5 v6 i diesel są takie same.
Posiadam diesla więc wszystko ma być ok.
W tej chwili nie dość, że jest za nisko, to jeszcze prowadzenie na nierównościach kiepskie ( buja góra dół ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum