Wysłany: Nie Paź 09, 2016 11:41 [MG ZT] szukam inspiracji i pomyslow
Witam. Od kilku dni jestesn posiadaczem mojego drugiego ZT w zyciu, tym razem czarnego polifta. Chcialbym przeprowadzic w nim kilka zmian zeby stal sie bardziej wyjatkowy, w pierwszej kolejnosci wpadna dystanse do felgi widocznej nizej na zdjeciu tylko pytanie jaka maksymalba wielkosc zeby byly maksynalnie wysuniete a nie obcieraly nadkola. Drugi pomysl to zmiana tapicerki na.kolor widoczny na zdjeciu, kolejny to czarna podufitka. Chcialbym tez pomalowac zaciski i sprezyny tylko na jaki kolor i ewentualnie felgi. Czekam tez na.Wasze pomysly i zdjecia Waszych zmian nawet tych drobnych od dodania drobnych chromow przez przyciemniaanie lamp szyb itd.
[ Dodano: Nie Paź 09, 2016 12:41 ]
Oto zdjecia
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 09, 2016 11:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w pierwszej kolejnosci wpadna dystanse do felgi widocznej nizej na zdjeciu tylko pytanie jaka maksymalba wielkosc zeby byly maksynalnie wysuniete a nie obcieraly nadkola.
1. Przykładasz płaską deskę tak aby opierała się o dolny i górny rant felgi.
2. Mierzysz odległość od deski do wewnętrznej cześć rantu błotnika.
Boczne listwy zmień na chrom
U mnie w miescie jeździ taki MG ZT z chromami z 75 i wyglada to naprawde świetnie.. elegancko ale sportowo
Czarny sufit - przy odrobinie chęci sam sobie zrobisz... Słupki nie pamietam jakie są w 75.. czy materiał czy plastik..
Jak materiał to jak sufit.. Materiał + klej boll w sprayu i jedziesz. Jak plastik to boll do zderzakow czarny i jest świetnie.. Nie schodzi a efekt jak ori czarny
Ogólnie wszystko jest jak najbardziej realne i do zrobienia.. Spręzyn bym nie malował bo tego i tak nie widać.. zaciski i bedzie
Najdrożej to zmiana tapicerki.. Jak znajdziesz gdzieś takie gotowe to spoko ale obszycie to juz koszt w tysiącach
Podświetlony na biało napis MG ZT 190 (czy ile tam masz) na chromowanej listwie w progu drzwi po ich otwarciu.
Podsuwam pomysł, bo jakoś nie mam weny by się za to zabrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum