Nadszedł ten moment w którym należy w 100 % wrócić na łono marki. Po zakupie liftowej 25'tki apetyt przyszedł na coś więcej. Zapadła decyzja - Mondeo pod młotek szukamy ZT-T : wiem i mam świadomość jak trudno zakupić coś sensownego, dlatego nie chce oscylować tylko i wyłącznie wokół tego modelu (choć w najbliższych dniach będę oglądał ciekawie zapowiadający się zt-t) Chciałbym, żebyście pomogli mi ocenić też inne samochody.
Budżet do 15000 zł, Szukam raczej diesla lub 1.8T Fajnie gdyby był po Lifcie - choć mg zt-t może być przedliftowy
Na pierwszy rzut idzie ciekawy R 75. Ma kilka mankamentów - ale za to ten szczery opis nie pozwala mi przejść obok niego obojętnie będę w tych okolicach w niedzielę i chętnie bym go obejrzał
http://otomoto.pl/oferta/rover-75-ID6yjMlx.html
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 24, 2016 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rozmawiałem ze sprzedającym i sprawia wrażenie, że do końca nie wie co sprzedaje ...
Podobno nie działa klima, były malowane drzwi kierowcy i lewe przednie nadkole. Auto było wystawione na sprzedaż pół roku temu, ale za dużo wyższą cenę i dlatego się nie sprzedał ...
longer86 napisał/a:
Nie wygląda zle, ale opis nie zachęca,
Właśnie ze względu na opis się nim zainteresowałem. Brzmi jakoś tak bardziej realnie niż opisy handlarzy z Kutna, Radomia tudzież Płocka
Ja noszę się z zamiarem sprzedania mojego ukochanego MG ZT. Będe miał po nowym roku auto firmowe. Autko pierwsza rejestracja z grudnia 2005 roku 2,0 CDTi. Mocno doinwestowane w samo car audio wsadziłem ok 4tys. tj. stacja multimedialna dedykowana do marki Rover 75 i MG ZT sterowanie z kierownicy z nawigacją,CD,DVD,MP3, karta SD, wejście USB, bluetooth, dekoder samochodowy DVB-T przez co odbiera ok.20 stacji tv cyfrowej!!! (nie wiem dokładnie zależy od miejsca ale generalnie to co ze zwykłego dekodera DVB-t ) wzmacniacz + subwoofer 1000wat firmy JBL montowane w serwisie car audio (gra to naprawdę świetnie) przyciemnione tylne szyby w autoryzowanym serwisie, zimówki oraz letnie gumy na osobnych kompletach alufelg 18 dwa różne rodzaje znane z MG, tempomat, klimatronic dwustrefowy, szyberdach, xenony, abeessy srsesy itp. Zrobione sprzęgło kompletne + pompka aluminiowa(nie wyciera się tak jak plastikowa), zawieszenie, wentylator chłodnicy, chłodnica główna i chłodnica klimy to z tych droższych rzeczy wszystko u pana Pawła Midowicza ponieważ jestem z Krakowa to nie mógłbym gdzie indziej serwisować autko tylko do jazdy kto jest znawcą marki proszę dzwonić do pana Midowicza wszystko potwierdzi (zresztą gdzieś na forum ponoć ktoś pisał niedawno w którymś temacie że pan Midowicz poleca ten samochód) no i najważniejsze kolor bordo MG nie mylić z bordo rover bo to całkiem inny kolor nie mam zdjęć mojego ale wkleje linka co na necie znalazłem http://www.v8register.net/profilemgZT260V8.htm osobiście nigdy nie spotkałem MG ZT po za moim tego koloru naprawdę robi wrażenie. To chyba tyle moim wypocin. W niedzielę przyjeżdża pierwszy klient oglądać z polecenia od pana Pawła Midowicza. Chcę go sprzedać z bólem serca w styczniu ale ponoć najlepsze auto to auto firmowe (zamówiono mi skodę Kodiaq) cena wywoławcza 17 400 tel.502 177 239
Ps zrobiłem kilka zdjęć zainteresowanym mogę przesłać
Ostatnio zmieniony przez wojo77 Sob Lis 26, 2016 13:56, w całości zmieniany 5 razy
Umawiałeś się z nim na jutro ? Bo mnie powiedział, że auto jest zarezerwowane.
Auto jest do sprzedania od stycznia 2017 (info od sprzedawcy)
Czy zarezerwowane ? nie wiem ... Jutro po prostu chciałbym go zobaczyć. Nie mówię, że kupuje bo:
Po 1. Nie widziałem auta
Po 2. Cena jest "zaporowa"
Wszystko zależy od tego co zastanę na miejscu i jak bardzo sprzedawca będzie elastyczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum