Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam mam dwa pytania jak wymienic zegarek w mg zs poliftowym 2005 r bo cos mi krzaczki wyswietla. Oraz drugi pytanie da sie wyłączyć ten antynapad ( samozamykanie drzwi po ruszeniu) bo mnie to troche denerwuje. Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 22, 2017 12:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
podki, musisz środkowy tunel zdemontować. Wpierw podłokietnik, potem przednia konsola i zegarek na dwóch śrubkach od tyłu się trzyma.
Tylna konsola ma dwa wkręty z tyłu po bokach i dwie śruby pod lewarkiem ręcznego pod zaślepką prostokątną.
Przednia za przyciskami zamykania drzwi, świateł przeciwmgielnych itp dwie śrubki po bokach.
Trzecia śruba wymaga wyjęcia radia oraz jego ramki. Dodatkowo wkręty po bokach.
Antynapad tylko sie da wyłączyć przez przeprogramowanie Pectrona
Nie pamietam dokładnie czy idzie sygnał kablem prędkości auta do Pectrona, trzeba by zobaczyć w tedy można by odciąć sygnał prędkości i by się już nie włączał
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Jak to sprawdzić z tym kablem? znalezlem na forum taki opis dotyczacy rovera 45 probowal ktos? : włączyć zapłon, trzymać 10 sek wcisniety przycisk antynapadu wyłączyć zapłon
Witam. Dolacze sie do tematu. Ja mam problem z podswitleniem zegarka i licznika kilometrow. Oba padly, musze na nowe wymieniac czy tam moglo cos sie odczepic lub przepalic? 2.5 v6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum