Wysłany: Czw Kwi 04, 2019 17:18 [R45] Obroty a prędkość
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam, mam pytanie odnośnie obrotów. Dlaczego przy 120km/h mam prawie aż 3 tys obr? Jest mega głośno i nie idzie gadać, bo każdy myśli ze lecimy odrzutowcem . Jeszcze się nie spotkałem w dieslach aby jakiś miał kolo 3tyś przy 120.. Zazwyczaj mają koło 2tys-2,3 max (miałem parę ich w ręku). Odgłos przy 120km/h jest jakby wir był w baku, więc jestem zmuszony jeździć koło 100 (bez zbędnych komentarzy).
Da się coś z tym zrobić? Dodam ze upewniłem się i mam mapkę maflessa już wgrana.
Na dole dodaje linki do zdjęć (które oczywiście osoba obok robiła) aby dokładniej zobrazować o co mi chodzi.
Nie wiem jakie miałeś diesle wcześniej ale pamiętaj że to auto konstrukcyjnie jest z 1995 roku.
Także pod względem przełożeń, wyciszenia cudów nie oczekuj.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum